Muneeb Hassan Alrawi

Muneeb Hassan Alrawi Zdroj: profimedia.cz

Český nejvyšší muslim Alrawi: Bojujte proti nevěřícím jako jeden muž!

Lukáš Lhoťan zveřejnil na Youtube video - kázání šéfa brněnské mešity. Pan muslim otevřeně hlásá antisemitismus a vyzývá k boji proti nevěřícím - nemuslimům.

Video má pocházet z muslimských kruhů, které odmítají nárůst antisemitismu v české ummě - muslimské komunitě. Nositelem a hlasatelem tohoto antisemitismu je bohužel Muneeb Hasan Alrawi, vůdce brněnské mešity a mediální hlasatel mírumilovnosti islámu. Několik perel z kázání:

„Používají (rozuměj Izraelci) zakázané zbraně a vedou vyhlazovací válku.“

„Sionismus je ideologie o nadřazenosti židů nad nežidovskými etniky.“

„Ideologie (rozuměj sionismus) vzývající k válce proti nesionistickým židům, křesťanům a muslimům.“

„Celý svět se bouří proti genocidě v Gaze.“

„A hoří symboly (míněna izraelská vlajka s Davidovou hvězdou) nelegitimní sionistické entity.“

„A Alláh vznešený říká, bojujte proti nevěřícím jako jeden muž. Tak jako oni bojují proti vám jako jeden muž. A bojujte proti nim…“

Kázání je mnohem delší, celé si je můžete poslechnout zde:

 

Ty skutečné perly jsou, jak je u dobrého kázání zvykem, ke konci. Zvlášť mne zaujala pobídka k bojkotu izraelského zboží. Zdá se, že klíčovým duchovním pojmem islámu je ekonomický bojkot izraelských výrobků, a mešity nejsou ničím jiným než propagandistickými centrálami.

Novináři tady nejsou proto, aby podávali trestní oznámení, prosím proto aktivní čtenáře a čtenáře, kteří pracují v bezpečnostních složkách, aby pana Alrawiho normálně udali pro šíření náboženské nenávisti. Vyzývat k tomu, aby se bojovalo proti nevěřícím, je totiž v České republice trestné. A když to dělá nejhlasitější propagátor údajné mírumilovnosti islámu a smíru mezi náboženstvími, jakým Alrawi je, měly by se to vyšetřit a potrestat zvlášť důkladně.