John Sundahl, bývalý přítel zpěvačky Britney Spears

John Sundahl, bývalý přítel zpěvačky Britney Spears Zdroj: Facebook

Přítele, který pomohl zpěvačce Britney Spearsové z alkoholismu, zabil Tálibán

John Sundahl, bývalý přítel americké popové hvězdy zpěvačky Britney Spearsové, který jí v minulosti pomohl dostat se ze závislosti na alkoholu, zahynul v Afghánistánu. Vrtulník, který pilotoval, sestřelili bojovníci z hnutí Taliban, píše na svých internetových stránkách list The Daily Mirror.

Sundahl měl se Spearsovou vztah v roce 2007. Seznámili se v Los Angeles na setkání Anonymních alkoholiků. Tam varoval Spearsovou, že pokud nepřestane pít, zemře. „Pokud nechceš vystřízlivět kvůli sobě, udělej to kvůli dětem,“ říkával jí. Přáteli zůstali i po rozchodu a loni v létě svůj vztah prý obnovili.

Čtyřiačtyřicetiletý Sundahl několik měsíců pracoval v Afghánistánu jako pilot vrtulníku, kterým po této násilím zmítané zemi převážel různé vysoce postavené činitele. Před několika dny byl při letu z Kábulu sestřelen. Když se o jeho smrti dozvěděla Spearsová, byla prý zdrcená.

Nyní třiatřicetiletá Spearsová na začátku tohoto tisíciletí bodovala s hity jako Oops!...I Did It Again nebo Baby One More Time. Nicméně roky, kdy byla miláčkem především dospívajícího publika, vystřídalo bouřlivé období, kdy se kvůli svým alkoholovým a citovým eskapádám stala oblíbenkyní zejména bulvárních médií. V současnosti má angažmá v Las Vegas.