Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Vrah Johna Lennona si ve vězení užívá sexu se svoji manželkou

Manžel Glorie Chapmanové je nechvalně proslulý vrah Johna Lennona - Mark David Chapman. Legendárního člena skupiny Beatles zabil 8. prosince 1980 v New Yorku, když mu čtyřikrát vystřelil  do zad. Po vraždě Chapman v „klidu“ četl známou knihu Kdo chytá v žitě a vyčkal do příjezdu policie.

Chapman byl odsouzen k doživotnímu vězení v psychiatrické léčebně s tím, že pokud se jeho psychický stav zlepší, bude po 20 letech propuštěn. Proto Chapman již 8 krát žádal o předčasné propuštení. Soud ale nepovažuje jeho nápravu za dostatečnou a tak zůstává stále ve vězení.

V interview pro britský Daily Mail se teď Gloria Chapmanová poprvé vyjádřila ke svému vztahu s  manželem. Kromě jiného řekla, že ho miluje jako nikdy předtím.

První věc, kterou udělám, když vidím Marka, je polibek. Jsme zamilovaný pár. Poté se přesuneme do karavanu v areálu věznice, kde mu předám jídlo, které jsem mu dovezla. Následně si upečeme domácí pizzu, kterou pak sníme, zatímco sledujeme nové díly Wheel of Fortune (americká předloha pro někdejší českou televizní soutěž Kolotoč). Samozřejmě spolu i spíme a je to skvělé,” říká Chapmanová v rozhovoru.

V interview take zmínila, že spolu s manželem napsali mnoho dopisů Yoko Ono (manželce Lennona), ve kterých ji prosí o odpuštění. “Pokud by se teď můj manžel mohl setkat s Johnem a Yoko, řekl by: Je mi
líto, že jsem způsobil tolik bolesti. Řekl by: Doufám, že jste mi odpustili.