Kamenování ženy

Kamenování ženy Zdroj: liveleak.com

Islamisté zveřejnili video kamenování ženy za nevěru. Zbavme se jich jednou pro vždy

Další video ukazuje středověká zvěrstva islamistů Islámského státu. Jeho bojovníci v Sýrii před kamerou ukamenovali ženu. Náboženství míru, jak se islám prezentuje, si prostě vyžádalo další nevinnou lidskou oběť.

Dívám se na to video, včera zveřejněné na raqqa-sl.com, už popáté. Nerozumím ani slovo, ale z kontextu chápu, že muži vysvětlují ženě, proč jí ukamenují. Když je vysvětleno, dovedou jí do vykopané jámy a tam ji brutálně utlučou. Přesně podle islámského práva šaría.

Přestože o tomto zvyku muslimů vím dávno - kamenování nevěrných či jinak provinilých žen je islámskou tradicí - tak video bestiální exekuce je víc než pouhé „vím“. To video nás přenáší z modu „vím“ do modu „vidím“ - a ten je výrazně intenzivnější. Takže když vidím tu hrůzu, slyším nářek kamenované a údery kamenů do jejího těla, chci válku.

Podívejte se na to video také - dvakrát či třikrát - a nechte je na sebe působit, jako jsem to udělal já. Po třetím shlédnutí vám s největší pravděpodobností najednou dojde, že potřebujeme válku.

Když začala americká invaze do Saddámova Iráku, měli prostí Američané, kteří válce fandili, heslo „Nuke them to glass!“ Doslova „Jaderně je bombardujte, až se roztečou na sklo“, volně by se to dalo přeložit jako “Vybombardujme ty prasata!“ Myslím, že je načase k tomuto heslu vrátit, výrazně posílit bombardování pozic islamistů, a pokud bude někde zaznamenáno větší shromáždění islámských bojovníků, tak bez váhání nasadit jaderné zbraně. Včera zveřejněné video je další jednoznačný argument, že islamismus má být vymazán ze zemského povrchu.