Chcete se stát novinářem? Například v Reflexu?

Chcete se stát novinářem? Například v Reflexu? Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se stát novinářem? Například v Reflexu?

Lákala by vás práce či praxe v časopise Reflex? Říkáte, že se žurnalistikou nemáte žádné zkušenosti? Šance, jak to změnit, existuje.

Pokud vás podobná práce zajímá nebo toužíte být odborníkem v marketingu, digitálních médiích či v reklamním byznysu, je tady projekt Akademie žurnalistiky a nových médií, na němž se podílí nejsilnější vydavatelství v České republice, Czech News Center, které je vydavatelem časopisů Reflex, ABC, Světa motorů, deníků Blesk a Sport i mnoha významných internetových titulů. Přihlášky ke studiu pro školní rok 2014/2015 je možné zasílat až do 30. září.

Studium probíhá pod společným vedením s PB – Vyšší odbornou školou a Střední odbornou školou managementu v Praze.

Co proti ostatním školám nabízíme?

Odborní garanti výuky v médiích skutečně každý den pracují a mentoři odborné praxe postupně integrují studenty do chodu redakcí.

Profesně orientovaný program se skládá z odborné přípravy v předmětech, jako jsou tisková média, specifika sportovní, bulvární, lifestylové žurnalistiky a moderování. Velký důraz je kladen na celou oblast nových médií, ať se jim říká on-line, nebo digitální média. Díky předmětům, jako je marketing, inzerce a reklama, manažerské dovednosti, tiskový mluvčí či vzdělávání v oblasti audiovizuální techniky, škola nabízí i možnost uplatnit se v rádiích, televizích či v reklamních agenturách.

Studium je tříleté.

Při výběru formy studia na Akademii žurnalistiky a nových médií máte na výběr z denní nebo kombinované formy studia. Přihlášky ke studiu pro školní rok 2014/2015 je možné zasílat až do 30. září. Přijímací zkoušky probíhají formou motivačního pohovoru. Přihlášku ke studiu a podmínky si můžete stáhnout na stránkách www.akaz.cz nebo www.pbvos.cz.