milenci

milenci Zdroj: profimedia.cz

Manželství nebo incest? Partneři zjistili, že jsou sourozenci

Oba dva pocházeli z rodiny, která měla do úplnosti více než daleko. Ani jeden z nich nepoznal své rodiče, avšak, řečeno s mírnou dávkou patosu, osud je svedl dohromady. Manželé byli sedm let, když zjistili, že jsou sourozenci.

Toto není část dramatického filmového scénáře, ale příběh, který na svých webových stránkách zveřejnil britský časopis Time. Ten popsal, jak se z manželství, které trvalo sedm let, stala během jediného dne fraška.

Devětatřicetiletá Brazilka se obrátila na rozhlasovou stanici Radio Globo, konkrétně na pořad The Time Is Now (americká obdoba Pošty pro Tebe), aby jí pomohl nalézt matku, kterou nikdy nepoznala.

Příběh měl tak strhující konec, že ho rádio, které sídlí v texaském Houstonu, zveřejnilo na svém webu.

Díky tomuto rozhlasovému pořadu se Alexandra (své příjmení údajně nechtěla uvádět) spojila telefonicky se svou matkou a vůbec poprvé v životě s ní promluvila. Místo srdceryvného setkání, ale čekal na Alexandru největší šok v životě.

Manžel a bratrv jednom

„Nevěřím tomu, co mi tady říkáš,“ vykřikla Alexandra, když uslyšela z úst své matky, že má bratra, shodou okolností se stejným jménem i příjmením jako její manžel a dokonce je narozený ve stejný den.

Muž, který se jmenuje Leonardo, si tedy zcela náhodou vzal svou sestru Alexandru, aniž by o tom měl jeden z nich sebemenší ponětí.

Láska hory přenáší

Alexandra a Leonardo spolu žijí sedm let, přibližně stejnou dobu jsou také sezdaní. Potkali se před deseti lety. Mají šestiletou dcerku, kterou společně vychovávají.

Když pár zjistil, že je mezi nimi ve skutečnosti sourozenecký vztah, nabízela se otázka, jak situaci budou řešit. „Rozdělí nás jenom smrt,“ řekla k tomu Alexandra, čímž dala najevo, že se svým manželem, bratrem a otcem šestileté dcerky, hodlá zůstat. „Bůh tomu tak chtěl,“ prohlásila Alexandra pro Radio Globo.