úooz čip

úooz čip Zdroj: Profimedia.cz

Chemtrails a čip v zadku - útočiště bezvýznamných

Objevil jsem na netu další blud z rodiny chemtrails. Tentokrát jde o čipy, které bude Bill Gates umísťovat do lidí a na dálku regulovat jejich plodnost. Jaké jsou psychologické zákonitosti vzniku a existence podobných idiotismů?

Problematiku chemtrails sleduji už delší dobu, a sám fenomen je celkem slavný. Takže jenom pro připomenutí: Část našich mentálně pomalejších spoluobčanů je skálopevně přesvědčena, že nás kdosi (nejpravděpodobněji vlády, templáři, ilumináti, CIA a Mosad) práškuje chemikáliemi. Tyto chemikálie mají zajistit poslušnost obyvatelstva, a práškování probíhá neustále. Všechny dopravní letouny totiž mají zabudovaný práškovaš, a kudy letí, tudy práškují. Stoupenci teorie chemtrails si vášnivě fotí letadla, za kterými se dělá kondenzační pruh (pás rosy - zkondenzované vody za křídly) a myslí si, že ty kondenzační pruhy jsou ve skutečnosti pruhy prášku.

Nyní jsem objevil na zvláště paranoidním serveru ac24.cz text o dalším jevu, který se dostal do centra pozornosti milovníků záhad. Má to být čip, který nám zabudují do p**ele a na dálku budou řídit naši plodnost. „Očekává se, že ty dálkově ovládané antikoncepce zvané Inteligentně řízené dávkování léku (Driving Intelligent Drug Delivery – DIDD) se budou do lidí implantovat na 16 let a mohla by se vypínat dálkovým ovládáním, kdykoliv bude plodnost žádoucí. Při vývoji DIDD se kvůli finanční podpoře BMGF plánuje začátek zkoušek na lidech v roce 2015. Tohle zařízení v současnosti prochází procedurami schvalování žádosti u Úřadu pro potraviny a léčiva (FDA) a doufají v jeho komerční prodeje v roce 2018. Tento mikročip, maličký jako špička prstu, by se mohl umisťovat pod kůži na zadku, na vršek paže nebo na břicho, a dávkoval by denní dávky antikoncepčního levonorgestrelu.“

Jak je vůbec možné, že někdo - sebetupější - takovým kravinám věří? Odpověď je jednoduchá: Ona mu víra v debility dává zapomenout na vlastní bezvýznamnost a potvrzuje osobní důležitost jednoho každého v chemtrails nebo čipy věřícího.

Předesílám - nikdy jsem neviděl stoupence těchto teorií, který by byl jakokoliv v čemkoliv úspěšný nebo něčím zajímavý. Dokoce i děvčata z těchto partiček patří spíše mezi ošklivky než mezi vyhlášené krasavice. A vědomí vlastní bezvýznamnosti je težko únosné, tak uráží náš narcismus, že vznikne patologický obranný psychický mechanismus. Paranoidní blud. Je to jednoduché: pokud stojím CIA, USA, iluminátům, Gatesovi a cyklistům za to, aby mne práškovali či mi do zadku umisťovali čipy, nejsem bezvýznamný! Ba právě naopak! Představuji pro Systém zla takovou překážku, že se mne ze všech sil snaží dostat pod kontrolu a ovládnout. Takovou mám moc, Systém se mne tak bojí, že kvůli mě práškují letadla celou planetu a brzy mi do p**ele implantují čip! Jsem Velký, Mocný, Obávaný, a jsou na mne strojeny Úklady!

Je pochopitelné, že takovýto obranný mechanismus ega je chorý, patologický, a že jeho nositel potřebuje psychiatrickou léčbu. K vysvětlení dnes tak populárních bludů o čipech a chemtrails však toto psychiatrické vysvětlení plně postačuje.