Selfies ve Varech

Selfies ve Varech Zdroj: Štěpán Mareš

Reflex na festivalu ve Varech: Vyfoťte se s hvězdou

Časopis Reflex, který je mediálním partnerem 49. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, zřizuje v tamním hotelu Thermal takzvaný „selfies point“, kde se budete moci vyfotit se známými osobnostmi jak ze světa filmu, tak s některými autory Reflexu.

Akce se bude konat každý den, většinou v 16 hodin odpoledne. Pokud bude čas jiný, sledujte jeho aktualizaci na webu reflex.cz, na www.facebook.com/reflexcz, nebo ve festivalovém zpravodaji.

Místem konání focení selfies s hosty festivalu je karlovarský hotel Thermal, 1. patro u Radio 1 Lounge. Pokud se našeho focení zúčastníte, můžete vyhrát i v soutěži.

Například portrét od známého kreslíře Štěpána Mareše (autora komiksu Zelený Raoul), s tím se budete moci vyfotit v neděli 6. července v Thermalu od 16 hodin.

Svoje selfies z našeho focení v Thernalu i z celého festivalu v Karlových Varech zasílejte e-mailem na adresu selfies@reflex.cz

Jedno nejlajkovanější selfie na Facebooku Reflexu vyhraje portrét od Štěpána Mareše. 10 nejlajkovanějších selfies vyhraje raoulovský balíček (triko, dvě knihy, speciál). 100 nejlajkovanějších selfies vyhraje elektronické předplatné Reflexu.

Lajkujte na webu a facebookové stránce Reflexu.