Petr Kramný

Petr Kramný Zdroj: Archív Blesku

Češky v Egyptě zemřely na zástavu srdce. Způsobil ji opravdu elektrický proud?

Petr Kramný, který je coby podezřelý z dvojnásobné vraždy od února ve vazbě v Ostravě, stále trvá na své verzi událostí, jak je prezentoval už loni na začátku srpna. Jak napsal Reflexu v exkluzivním rozhovoru, trvá na své nevině – ženě ani dceři prý nikdy neublížil a každý den mu obě chybí.

Čeští vyšetřovatelé oznámili svou aktuální verzi, tedy že loni v hotelovém komplexu Titanic palace Moniku a Kláru Kramné usmrtila elektřina, po svém březnovém návratu z Egypta.

O tomto jejich závěru, o nějž se má opírat obžaloba pozůstalého manžela a otce, pochybuje obhájkyně Petra Kramného JUDr. Jana Rejžková, jež se do kauzy zapojila letos v dubnu. Jana Rejžková Reflexu sdělila, že smrt elektrickým proudem je podle pitevního protokolu pouze jednou ze dvou možností. V rozhovoru s námi vyvrátila mnohé nepravdy, jež kolují médii - například o stavu těl navrácených do Čech. Co se tedy v Egyptě loni v červenci opravdu stalo?

2727 | ReflexCo skutečně víme a co jsou jen drby a výmysly? A co o tom všem dnes říká sám Petr Kramný? Unikátní materiál přináší nové vydání Reflexu, jež vychází ve čtvrtek 3. července.