Prostitutka

Prostitutka Zdroj: profimedia.cz

Moskevský rektor údajně řídil kromě školy i síť nevěstinců

Policie Ruské federace provedla zatčení jednoho z rektorů moskevské vysoké školy. Podle informací od ruské agentury RIA Novosti to dnes, však ruská policie zatím odmítá zveřejnit jméno rektora i jeho působiště, tedy konkrétní vysokou školu.

Jedinou specifikací tedy je, že se jedná o vysokou školu se sídlem v ruské metropoli s obchodním zaměřením. Informaci potvrdilo ruské ministerstvo vnitra. Muž, který řídil vysokou školu, tak údajně řídil i rozsáhlou síť nevěstinců.

„Policie v hlavním městě odhalila několik saun, "intimních salonů" a nočních klubů, které poskytovaly placené sexuální služby a které řídil podezřelý (rektor). Jeden z nevěstinců se nacházel přímo v suterénu wellness centra, jež bylo provozováno při vysoké škole,“ informovalo v prohlášení ministerstvo vnitra.

Rektor podle policie vytvořil organizovanou skupinu, která mimo jiné zahrnovala osoby provádějící systematické lékařské prohlídky žen v soukromých klinikách. Do týmu patřil i "PR-manažer", který se staral o reklamu zařízení a také vedl najímání nových "zaměstnankyň" jako masérek.