Paroubkovy erotické fantazie

Paroubkovy erotické fantazie Zdroj: Štěpán Mareš

Paroubkovy erotické fantazie
Paroubkovy erotické fantazie
Paroubkovy erotické fantazie
Paroubkovy erotické fantazie
Paroubkovy erotické fantazie
5
Fotogalerie

Raoul vyhrál nad Paroubkovou. Ústavní soud zamítl její stížnost proti dílu o sexu s manželem

Ústavní soud zamítl stížnost Petry Paroubkové, která požadovala od týdeníku Reflex omluvu za 739. díl Zeleného Raoula pojmenovaný Paroubkovy erotické fantazie. Spor manželů Paroubkových s Reflexem tak definitivně končí.

Alespoň na české půdě. Jiří Paroubek hned po vynesení rozsudku ČTK sdělil: „Pokud chce (Ústavní soud) celoevropskou ostudu, tak my mu jí dopřejeme,“ s tím, že se obrátí na Evropský soud ve Štrasburku. V tuto chvíli nejspíš už připravuje sofistikované překlady bublin – např. „Poběž tygře!“ - do všech unijních jazyků. A paní Petra běhá po městě, aby obstarala svému manželovi pro dokazování lživosti karikatur před evropským soudním dvorem sadu nových slušivých trenýrek.

paroubkovaparoubkova|Štěpán Mareš

K rozsudku se vyjádřil také Zelený Raoul: „Úloha sexuálních fantazií pro funkční a dlouhotrvající manželství byla mnohokrát popsána. Jsou lidé, kteří myslí na slavnou herečku či herce, jiné vzruší myšlenky na pivo nebo sportovní klub. Na tom, že Jiřího Paroubka přivede k erekci představa spolustraníků, třeba Jandáka, nevidím nic špatného ani úchylného. Nehledě na to, že v uvedeném díle je postupně nazýván šikulou, pašákem, krasavcem, Delonem, divochem či tygrem. Co by za to jiný muž dal?!“

Za redakci dodejme, že v inkriminovaném komiksu dokonce Jiří Paroubek běží, což se mu určitě nestalo už několik desetiletí.