Simpsons

Simpsons Zdroj: kresba Martin Aaron Hořínek

Do Simpsonů jde Karel Gott, Iveta Bartošová, Jiří Bartoška i Andrej Babiš! Skončí spolu v posteli?

Poté, co se objevila informace, že se v legendárním americkém seriálu Simpsonovi objeví slavný český brankář Petr Čech, rozhodl se Reflex ve spolupráci s výtvarníkem Martinem Aaronem Hořínkem zásadně pomoci tvůrcům seriálu i s dalšími Čechy.

Vytvořili jsme prvních deset významných českých osobností a napsali dokonce i syžety dílů, ve kterých tito naši slavní vystoupí. A tak se už zítra v Reflexu dočtete, co se stane Líze Simpsonové, když poprvé uslyší božský hlas Karla Gotta (je to opravdu strašné), z čeho pálí agresivní springfieldský podnikatel Babiš whisky, kdo z Homerových sousedů se zamiluje do Ivety Bartošové a jak jejich láska dopadne a čím se proslavila zpěvačka místního country klubu Pif Paf Lucie Bílá (zpěvem to opravdu není).

Rovněž se konečně dozvíte, jak je to s chlastáním Miroslava Kalouska a co vypráví štamgastům v hospodě U Vočka prezident Zeman a čím vydírá Jiří Bartoška springfieldské radní, aby z nich každoročně vymámil dotace na svůj filmový festival horrorů.

Obálka 10/2014Obálka 10/2014 | ArchívV novém vydání Reflexu, které vychází již 6. března, Vám poodhalíme i neuvěřitelné "simpsonovské" příběhy dalších slavných Čechů - Jágra, Samkové i Dyka!