kramných

kramných Zdroj: Facebook/Blesk

Muž, kterému v Egyptě zemřela manželka s dcerou, je zpět v České republice

Petr Kramný, kterému v červenci při dovolené v Egyptě zemřela manželka a dcera na otravu, se dnes vrátil do České republiky.

O jeho návratu informoval server Blesk.cz . Kramný údajně přiletěl letadlem z Hurgady na pražské Letiště Václava Havla. Egyptské úřady jej tři měsíce držely v zemi jako svědka. Obviněn ani obžalován v souvislosti s úmrtím nebyl.

Horor v Titanic Palace

Petr Kramný objevil těla šestatřicetileté ženy a její osmileté dcery v noci na 30. července v pokoji hurgadského hotelu Titanic Palace. Kramný poté tamním lékařům řekl, že rodina celý předchozí den trpěla střevními a žaludečními problémy. Protože to není v Egyptě nic neobvyklého, lékaře ani nevolali.

To co se odehrálo potom, splňuje parametry toho nejtvrdšího hororu. Kramný uvedl, že večer před smrtí svých blízkých ještě odešel pro vodu. Po návratu si pak lehl k dceři do postele a usnul. Ve tři hodiny v noci, se prý probudil a zjistil, že tělo jeho dcerky je již studené. Poté okamžitě rozsvítil a viděl, že dívka je celá flekatá a fialová. „Řval jsem na manželku, ať vstává, že se něco stalo. Ona ležela zády k nám a vůbec nereagovala. Když jsem jí otočil, měla otevřené oči a pusu a byla také celá fialová. Snažil jsem se je oživit, ale ony už prostě byly mrtvé, celé fialové,“ líčil již dříve pro zpravodajský pořad televize Nova Střepiny.