Jak se kalilo na Reflex Cannabis Cup Party

Jak se kalilo na Reflex Cannabis Cup Party Zdroj: Eva Šafránková, evasafrankova.com

Zveme vás na party Reflex Cannabis Cup!

Reflex Cannabis Cup je fotografická soutěž populárního domácího týdeníku Reflex o nejkrásnější fotky s konopnou tematikou.Letošní, v pořadí již 9. ročník Reflex Cannabis Cupu se vrací zpět ke svým kořenům. Vzhledem k faktu, že domácí pěstitelská komunita projevila značný zájem na zachování pěstitelských kategorií soutěže, rozhodli jsme se je znovu zařadit. Soutěž tedy probíhá opět ve čtyřech kategoriích: Cannabis Art, Cannabis Akt, Indoor a Outdoor.

Hlasování čtenářů na stránkách www.cannabiscup.cz, kterého se můžete zúčastnit i vy, určí spolu s hlasováním redakce Reflexu celkem 16 vítězných fotografií, jež budou následně představeny na akci Reflex Cannabis Cup ve čtvrtek 21. března v klubu Roxy a galerii NoD v Praze.

 

Odpoledne s Reflex Cannabis Cupem začne již v 15.00 hod. v prostorách galerie NoD, kde pro vás budou připraveny stánky s možností testování různých zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin (bude možno i zakoupit), a dále pak od 16.00 speciální přednášková místnost, kde se dozvíte řadu zajímavostí a novinek z oblasti jak léčebných účinků konopí, tak i problematiky jeho užívání. Dále pak můžete zhlédnout výstavu nejlepších fotografií letošního i minulých ročníků Reflex Cannabis Cupu.

 

Odpolední program Reflex Cannabis Cup party začne již v 15.00 hod. v prostorách galerie NOD slavnostním otevřením výstavy nejlepších fotografií letošního i minulých ročníků Reflex Cannabis Cupu. V galerii budou zároveň připraveny stánky s možností ochutnávek zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin a v 16.00 hod. zde odstartuje série přednášek o tématech spojených s konopím.

 

Seznam vybraných přednášek:

  • Škodlivé formy a snižování rizik při užívání konopí — Jiří X. Doležal
  • Konopí a řízení motorového vozidla: příležitostní a chroničtí konzumenti (kdy můžu po jointu řídit?) — zástupce týmu doc. Balíkové
  • Léčebné konopí — stav po první třetině? — na téma nově schváleného zákona týkajícího se léčebného využití konopí v ČR promluví MUDr. Pavel Kubů
  • Konopí — rostlina minulosti i budoucnosti — o historii konopí přednášejí manželé Trčkovi

 

 

 

 

Cannabis CupCannabis Cup|Archív

 

Večer vás pak čeká party na počest vítězů v klubu Roxy, na níž vystoupí legendární britský DJ, beatmeister a producent FEATURECAST (Fingerlickin, UK) a spolu s ním domácí DJs Matoa, Jan2, Fatty M, Manio a v rámci psychedelické chill out zóny Schwa a Click Joe.

 

Nenechte si ujít tuhle jedinečnou událost a dorazte se poučit i pobavit na Reflex Cannabis Cup, bude to opět velkolepé! Vstup na celou akci (obě části) je zcela ZDARMA.