JIří X. Doležal

JIří X. Doležal Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Jiří X.Doležal radí: 3 věci, které byste měli stihnout před koncem světa

Kolegové předkládali čtenářům deset tipů, co před Apokalypsou stihnout. Já jakožto narkoman v pokročilém stadiu osobnostního rozpadu však mám oploštělé zájmy, redukované na uspokojování základních potřeb. Proto přináším tipy jen tři.

 

Především - rozhodně byste si neměli, než nás Soudný den smete do ohnivé propasti, nechat ujít tantrickou masáž. Proměškat život bez tohoto prožitku je v podstatě trestuhodnou neúctou k vlastnímu tělu a pohrdáním radostmi, které nám Stvořitel naložil.

 

Věnujte zvýšenou pozornost výběru tantrického centra, pokud šlánete vedle, můžetese nedopatřením ocitnout v bordelu, kde vám nějaká soudružka možná podrží, ale vaše zážitky nebudou s opravdovou tantrickou masáží vůbec srovnatelné. Pokud vás odrazuje cena skutečné tantrické masáže, pamatujte, že po jedenadvacátém prosinci vám peníze stejně nebudou nic platné.

 

Druhým prožitkem, který si do koncsvěta nesmíte nechat ujít, je intoxikace marihuanou ne z jointu, ale z vaporizéru. Inhalace odpařeného čistého THC bez kouřových zplodin je takovým zážitkem, že vám po vyzkoušení úplně přestane vadit, že svět končí.

 

A konečně třetím bodem je sex s podporou některého z patentovaných léků na poruchy erekce. Látky jsou to tři - sildenafil, taladafil a vardenafil, pod různými komerčními názvy  - a protože ještě pár dní do Apokalypsy zbývá, neprohloupíte, když vyzkoušíte všechny. Tyto prostředky rozšiřují sexuální možnosti muže do té míry, že dožít se Apokalypsy bez zkušenosti s nimi by bylo promarněním života. Nezaměňovat s propagovanými potravními doplňky, je nutno použít značkový lék!

 

Pokud je někdo opravdu velký labužník, může sbalit tantrickou masérku a pak s ní, zkouřený z vaporizéru a s pilulkou na erekci v sobě, praktikovat tantrickou masáž přecházející do tantrického sexu. Ale to už je opravdu pro velké labužníky.