Maskérky ve studiu ČT

Maskérky ve studiu ČT Zdroj: Youtube.com

Maskérky ve studiu ČT24: Omyl, nebo reklama na zpravodajství?

Maskérky, které vtrhly do studia uprostřed vysílání odpoledních zpráv vypadaly jako roztomilý omyl, ale stejně tak mohly být plánovaný pokus o reklamu na zpravodajství čtyřiadvacítky.

 

V odpoledních zprávách ČT 24 došlo včera k legrační situaci, kdy moderátora během čtení zprávy o rozebírání hrobky Jásira Arafata přepadly dvě maskérky. Podle mluvčí ČT šlo o omyl, maskérky si myslely, že vysílání nejede na ostro a nikdo je za vpád do vysílání nebude trestat. A nebylo to náhodou úplně jinak? Třeba jako v následujícím hypotetickém příběhu.

 

„Musíme zvýšit sledovanost zpráv,“ řeklo si pár chytrých hlav. Není náhodou, že těch pár chytrých hlav se sešlo na Kavčích horách a rozebíraly odpolední zprávy na čtyřiadvacítce. Ve čtyři totiž zprávy nikdo nesleduje, všichni jsou ještě v práci a maminky na mateřské se raději kouknou na pana Alberta, co rád luští křížovky a v AZ Kvízu hraje o neuvěřitelných tisíc pětset korun.

 

„Vyrobíme virální video!“ dostali na České televizi spásný nápad. Jenže bohužel, místo aby si objednali například profesionální a v poslední době proslavené duo Viral Brothers a natočení videa Debilní kecy moderátorů České televize, pustili se do toho svépomocí.

 

 

„Uděláme uprostřed vysílání „omyl“, lidi to video budou sdílet, všichni se tomu zasmějou a začnou ty zprávy sledovat pravidelně, aby jim další omyl neuniknul!“ A tak chudák moderátor David Borek musel spolu s dvěma amatérskými komparzistkami předvést ochotnické divadlo při čtení zprávy o rozebírání hrobky Jásira Arafata.

 

 

Aby toho nebylo málo, celého nesmyslu se samozřejmě chopili uživatelé na diskuzním serveru Okoun.cz v klubu Olol, kteří výjev Rozebírání Arafata s asistencí maskérek dovedli k dokonalosti a celou frašku skvěle završili.

 

Maskérky ve studiu ČTMaskérky ve studiu ČT|Okoun.cz

Zdroj: OLoL – Křesťanská komunita Panny Marie Lurdské (Our Lady of Lourdes)