ODS

ODS Zdroj: Tomáš Tesař

Těšte se na víkend. Reflex chystá "tak trochu jiné" on-line zpravodajství z volebního kongresu ODS

Reportéři a komentátoři z politické rubriky Reflexu se v sobotu pustí do akce, která nemá v historii časopisu obdoby. Od sobotní desáté hodiny dopolední budete moci na webu Reflex.cz sledovat on-line zpravodajství z dvoudenního volebního kongresu ODS, na němž se, nejspíš v dusné atmosféře, rozhodne nejen o novém vedení, ale nepřímo i o osudu celé partaje, které dlouhodobě klesají volební preference.


Na místě - v prostorách brněnského výstaviště - bude v sobotu i v neděli hned několik novinářských es Reflexu. Komentátor Bohumil Pečinka, reportéři Petr Kolář a Petr Holec a zástupce šéfredaktora Jaroslav Plesl vám zprostředkují své dojmy z kongresu jako nikdo jiný. Náš on-line totiž nebude jenom o politice a možná se i dobře pobavíte. "Bude to veliký. A bude to infotainment - kvalitní informace a spousta zábavy. Tak, jak to mají čtenáři Reflexu rádi," slibuje Jaroslav Plesl.


Obrázek o kongresovém dění si v neděli budete moci udělat i díky fotografiím Jana Šibíka.


Proto nezapomeňte a navštivte web Reflex.cz v sobotu od 10:00. Zatím si můžete v následující anketě tipnout, jestli Petr Nečas obhájí svůj post stranického předsedy.