Rouge (2. místo v kategorii Akt v interiéru)

Rouge (2. místo v kategorii Akt v interiéru) Zdroj: Sabina Trojanová

Chycena při činu (2. místo v kategorii Akt v exteriéru)
Shit Happens (1. místo v kategorii Akt v interiéru)
No smoking (1. místo v kategorii Akt v exteriéru)
Odpolední výhled (3. místo v kategorii Akt v exteriéru)
Autoportrét s mrtvými ptáčky (3. místo v kategorii Akt v interiéru)
7
Fotogalerie

Vystavujeme Akty X. Vyfoťte akt s figurínou a vyhrajte "volňásky" na vernisáž

Sledovali jste průběh letošního ročníku jedné z nejpopulárnějších soutěží Reflexu Akty X 2012? Chtěli byste vidět vítězné snímky jinak než na displeji svého počítače? Co třeba v podobě kvalitních reprodukcí pověšených na zdech?
 

 

Zveme vás na výstavu Akty X, která se koná v rámci festivalu Designblok od 1. do 7. října. v Šporkovském paláci (Hybernská 5, Praha 1).

 

Protože se za vstup platí (250 korun pro dospělé, 150 korun zlevněné vstupné), máme pro vás celkem pět osobních pozvánek/volňásků na vernisáž Aktů X (platí pro dvě osoby), která se bude konat ve středu 3. října od 19.00 a na níž potkáte autory vítězných fotografií, jimž předáme věcné ceny.

 

Co musíte udělat pro to, abyste jednu z pozvánek ukořistili? Chceme po vás fotografii aktu. Nebojte se, nebude to akt váš ani vašich blízkých. Vyfoťte akt figuríny z obchodu s oblečením.


 

Výsledný snímek nám pošlete na adresu rxonline@reflex.cz, případně ho nahrajte na Twitter nebo Instagram s jedním z následujících hashtagů: #missfigurina, #aktyx.

 

Pětici nejlepších fotografií vybere fotoreportér Reflexu Tomáš Tesař. Autorům vítězných snímků dáme vědět do úterního poledne.

 

Připomeňte si vítěze odborné poroty Aktů X 2012:

 

 

A zde jsou nejlepší snímky z čtenářského hlasování v jednotlivých kategoriích: