Autoportrét s mrtvými ptáčky (3. místo v kategorii Akt v interiéru)

Autoportrét s mrtvými ptáčky (3. místo v kategorii Akt v interiéru) Zdroj: Karolína Koblenová

Shit Happens (1. místo v kategorii Akt v interiéru)
No smoking (1. místo v kategorii Akt v exteriéru)
portrait of Petia (1. místo v kategorii Akt mobilním telefonem)
Rouge (2. místo v kategorii Akt v interiéru)
Chycena při činu (2. místo v kategorii Akt v exteriéru)
7
Fotogalerie

Nejlepší Akty X 2012. Představujeme vám vítěze odborné poroty

Vítěze letošního ročníku jedné z nejpopulárnějších čtenářských soutěží Reflexu Akty X nevybírali jen čtenáři, ale tradičně i odborná porota. Podívejte se na nejlepší oceněné snímky. A že je na co se koukat.

 

Na nejlepších aktech se muselo shodnout celkem sedm lidí - Jan Čermák z agentury Mediacom, Jan Nehasil ze společnosti LMC, Filip Stoulil z automobilky Seat ČR, Jiří Vítek z agentury MindShare, fotoreportér Reflexu Jan Šibík s kolegyní Evou Královcovou a Dita Loudilová z inzertního oddělení Ringier Axel Springer CZ.

 

Odborná porota rozhodla ve dvou kolech. První místo v kategorii Akt v interiéru udělila fotografii Shit Happens od Jana Hronského, který získává zrcadlovku Nikon D3200 a fotografické služby v souhrnné minimální hodnotě 15 tisíc korun společně s nástěnným zpracováním výherní fotografie v hodnotě 5 tisíc Kč.

 

Jeho snímek těsně předběhl fotografii Rouge od Sabiny Trojanové (2. místo bez ocenění) a Autoportrét s mrtvými ptáčky od Karolíny Koblenové (3. místo bez ocenění).

 

Podívejte se na vítězné fotografie vybrané odbornou porotou:

 

V soutěžní kategorii Akt v exteriéru získal první cenu odborné poroty snímek no smoking od Petra Žižáka, který se může těšit na stejnou cenu jako Jan Hronský. Na dalších místech skončila fotografie chycena pri cinu od autora s přezdívkou migon (2. místo bez ocenění) a snímek Odpolední výhled od Libora Fialy (3. místo bez ocenění).

 

Vítěze má i letošní nová soutěžní kategorie Akt mobilním telefonem. Odbornou porotu nejvíc zaujal snímek portrait of Petia od Artura Masneho. Získává smartphone Huawei Ascend P1 S, fotoslužby v minimální hodnotě 5 tisíc Kč a také nástěnné zpracování výherní fotografie za 5 tisíc korun.


Připomeňte si ještě vítěze čtenářského hlasování letošního ročníku soutěže Akty X v jednotlivých kategoriích: