Google podporuje homosexuály.

Google podporuje homosexuály. Zdroj: Profimedia.cz

Podle amerických konzervativců to Google s podporou gayů přehnal

Americká rodinná asociace se rozhodla bojkotovat Google kvůli jeho snaze podpořit nedávnou kampaní práva homosexuálů.Příznivci asociaceprý přestanou využívat veškeré produkty téhle společnosti.

Nezisková organizace konzervativců považuje za své poslání podporovat biblickou etiku a slušnost v americké společnosti. Její příznivci se rozhodli vyjádřit protest proti společnosti Google tím, že přestanou využívat její vyhledavač, Gmail, prohlížeč Chrome, telefony s operačním systémem Android a zkrátka vše, co s ní jakkoli souvisí.

 

 

Podle nich totiž Google přestřelil, když začal celosvětově podporovat v nedávno spuštěné kampani „Legalizujte lásku“ práva homosexuálů. Bister Wilson nabádal ve svém rozhlasovém pořadu posluchače k tomu, aby se k protestu proti Googlu přidali.

 

 

Sama asociace ale přiznává, že tenhle odpor pro její členy znamená mnoho nepříjemností. Denně využívali kalendář na Gmailu, telefony se systémem Android a spoustu dalších Google produktů. O to více prý tahle nepříjemnost otestuje hloubku jejich přesvědčení.