Reflextor jede až do půlnoci

Reflextor jede až do půlnoci Zdroj: archiv

Čtvrtek v Reflextoru: Proč si na sebe český film nevydělá?

Workshop tanečnice flamenca La Chiri, DJové, bar až do půlnoci i debata o financování českého filmu. Program na čtvrtek v Reflextoru v Karlových Varech je bohatý.

Od osmé ranní až minimálně do půlnoci (ano, posouváme zavíračku!) je vám k dispozici prostor Reflexu v Karlových Varech Reflextor. Bar, wifi zdarma a řada zajímavých akcí.

 

Tou první akcí bude již šestá moderovaná debata ze série Čermákovy koupele, tentokrát na téma Proč si na sebe český film nevydělá. Jeden den čteme zprávy, jak vejdělkovské komedie válcují žebříčky návštěvnosti, druhý den slyšíme, že si na sebe české filmy nikdy nevydělají. Kde je pravda? Uživí se alespoň takzvané divácké filmy, a nebo se neuživí vůbec nic, co vzniklo u nás? Jak český filmař shání peníze? A co když je nesežene?

 

O zkušenosti se podělí producent Lidic Adam Dvořák, Tomáš Krejčí, režisér stamilionové 3D fantasy Poslední z Aporveru, Pavel Strnad, jehož stáj naposledy slavila úspěch s Aloisem Nebelem, a David Ondříček, filmař, jehož na podzim čeká premiéra ambiciózního dobového dramatu Ve stínu. Za Reflex se zúčastní Tereza Spáčilová, debatu moderujeMiloš Čermák.

 

V 18:00 bude mít premiéru další videoblog Luďka Rodrigueze Staňka "Od soumraku do úsvitu" a krátký vstup od jeho hosta Steva Fishera. Viděli jste včerejší díly? Rodriguez zde, Fisher tu.

 

V 19 hodin se můžete zúčastnit workshopu tanečnice flamenca La Chiri.  V osm večer pak nastopí TAWATT djs (KID DYNAMITE, LOOPIN). Prostor dostane acid jazz, funk, breaks, film music. Bar posouvá zavíračku (díky!) až minimálně do půlnoci!

 

Co je Reflextor?

Kromě toho, že název Reflextor dostal náš karlovarský webový speciál, jde i o skutečný fyzický prostor, který vám bude po dobu festivalu otevřen v karlovarských Lázních III. Časopis Reflex vám zde coby hlavní mediální partner 47. ročníku filmového festivalu zpestří všech 9 dní.

 

Kde nás najdete: