Reflextor

Reflextor Zdroj: Archív

Program Reflextoru na úterý: O arabské revoluci s Janem Šibíkem

Ani po hektickém víkendu a pondělku vám nedáme oddechnout. Na návštěvníky karlovarského festivalu, kteří dnes zavítají do Reflextoru, čeká diskuze s fotoreportérem Reflexu Janem Šibíkem a - stejně jako každý večer - párty za účasti hned několika dýdžejů.


Reflextor pro vás bude tradičně otevřen od 8 do 22 hodin. V 17.00 dojde na další Čermákovu koupel, tentokrát na téma arabské revoluce. Jen málokdo ví o překotných změnách v arabském světě tolik jako fotoreportér Reflexu Jan Šibík. Než sbalíte kufry na dovolenou, přijďte si poslechnout, co o arabských (a jiných) revolucích říká on a hlavně jeho fotky.



Po Janu Šibíkovi dostane v Reflextoru prostor Luděk Staněk se svým pravidelným videoblogem Od soumraku do úsvitu. A od osmé hodiny dál bude prostor Reflexu v Karlových Varech patřit hudbě. Ve stylech funk, soul, house a fusion vám zahrají hned tři dýdžejové - DJ Rádio, DJ Chochacz a DJ Ollgoy.



Stavte se ale i kdybyste měli v Reflextoru (kavárně Reflexu) jen nabrat dech mezi projekcemi. Čeká na vás wi-fi zdarma, pivo, limo a koktejly. Budeme tam pro vás.

 

 

Co je Reflextor?

Kromě toho, že název Reflextor dostal náš karlovarský webový speciál, jde i o skutečný fyzický prostor, který vám bude po dobu festivalu otevřen v karlovarských Lázních III. Časopis Reflex vám zde coby hlavní mediální partner 47. ročníku filmového festivalu zpestří všech 9 dní.

 

Kde nás najdete: