Reflex vychází netradičně již tuto středu

Reflex vychází netradičně již tuto středu Zdroj: koláž Reflex

Co vše najdete v novém Reflexu? Vezměte si ho na prodloužený víkend

Roky máme pevně zapsáno, že čtvrtek = nový Reflex. Tentokrát je to ale výjimečně jinak a Reflex vyšel již ve středu. Co v něm naleznete?

 

Reflex 27/2012 vyšel již ve středu 4. července. Na následující čtyři dny volna tak budete mít o čtení postaráno a o svůj oblíbený časopis nepřijdete.

 

Časopis Reflex v novém čísle ve třech článcích třech autorů (Pečinka, Kolář, Šrámek) popisuje zákulisí odvolání ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila. Snaží se ukázat skutečné příčiny odvolání (nedohoda na zákoně o státním zastupitelství), nabízí jeho alternativní politický portrét a současně rozebírá kauzu s předraženým nákupem nemovitosti ve Vidnavě, což je tikající bomba na ministerstvu spravedlnosti.

 

Jiří X. Doležal pronikl do hipísácké komunity v jižním Španělsku. Pobýval na pláži u Gibraltaru, kam proudy ženou hašiš z Maroka, vyházený do moře chycenými pašeráky. Seznámil se tam s kolonií hippies všech představitelných národů a národností. Přečtěte si jeho úchvatnou reportáž ze života na hranici zákona a spíše za ní.

 

Na co se můžete těšit dál? Exkluzivní rozhovor poskytl Reflexu moderátor Karel Šíp. Interview se bude samozřejmě týkat i jeho názorů na českou fotbalovou reprezentaci, které vzbudily mohutný ohlas. Pamatujete na jeho výrok, že "Češi potvrdili svu nekvalitu"? Jak to vidí dnes a co říká na reakce, které jeho povzdech způsobil?

 

Na co se má Čech či Češka připravit, když si chce vzít muslima? Odpověď vám nabídne reportáž Adély Knapové. V Reflexu 27/2012 vyjde i rozhovor se světoznámým pediatrem Jackem Newmanem. Je podle něj normální kojit dítě třeba i do čtyř let? A je dobré, když dítě spí s rodiči v jedné posteli?

 

Přejeme inspirativní čtení!