Štěpán Volfík v cíli

Štěpán Volfík v cíli Zdroj: Štěpán Volfík

Petr Švanda: Běželi jsme s kamarádem Jardou (1907) na jeho osobáček. Byl krásný a nejlépe takticky zaběhnutý závod, ale bohužel nám do osobáčku chybělo necelých 20 vteřin :-)
Petr Švanda v cíli
Hana Slívová: půlmaraton byl skvělej, bezvadná organizace i atmosféra, užila jsem si to na výbornou a o deset minut jsem si zlepšila loňský čas.
Štěpán Volfík: Přes veškeré strašení a onu hrozivost samu, kterou ztělesňuje "21 kilometrů V KUSE a BĚHEM", nešlo o tak strašidelný zážitek. Nedošlo ani na anoncovaný déšť se sněhem, takže počasí perfektní, atmosféra na trati perfektní a forma.. ne tak ideální, jak jsem očekával, ale dobrá. Nečekaně příjemný zážitek, k jehož přežití mi i běžecký klub Reflexu pomohl. :)
Štěpán Volfík v cíli
9
Fotogalerie

Jak se na vás projeví půlmaraton? Podívejte se

Vyzvali jsme členy Běžeckého klubu Reflexu, ať se vyfotí před startem a v cíli pražského půlmaratonu. Podívejte se na pár vybraných fotografií.

 

Když před 5 měsíci Běžecký klub Reflexu startoval, dali jsme si smělý cíl: připravit běžce - začátečníky na jejich první půlmaraton či maraton. Po 20 týdnech tréninku přišel první vrchol sezóny: pražský půlmaraton.

 

Vyzvali jsme naše členy, ať se vyfotí na startu a v cíli. Jak se na nich asi běh projeví? Posuďte sami. Nechceme vás ovlivňovat, ale my vidíme spokojené a usměvavé lidi. Další fotografie si můžete prohlédnout na webu Běžecké školy Miloše Škorpila.

 

Pokud vás podobný zážitek láká, tak nikdy není pozdě: přihlašte se do běžeckého klubu Reflexu také.

 

 

Pokud s námi běháte a výzva vás zastihla s křížkem po funuse, resp. spíš s medailí na krku, tak příležitost tu bude brzo. V květnu se totiž poběží maraton. Troufnete si?