Hotel Paradise

Hotel Paradise Zdroj: Prima

Nová "primácká" reality show Hotel Paradise je plná lecčeho, jen ne láskyplného ženského humoru

Měla by Prima love, která se označuje za stanici "plnou láskyplného ženského humoru" vysílat "neláskyplnou" reality show Hotel Paradise? Ve víkendové Aréně Reflexu jste podpořili kritický pohled Terezy Spáčilové.


Podle ředitele FTV Prima Marka Singera by měla být stanice Prima love "plná láskyplného ženského humoru".


Jak ale potom vysvětlí divákům nasazení nové reality show Hotel Paradise, v níž soutěžící, kteří vytvářejí páry v luxusním hotelu v Dominikánské republice, nejdou daleko pro sprosté slovo a svlékají se na vyzvání?


Překvapilo to i redaktorku Reflexu Terezu Spáčilovou: "Když ve Vyvolených stříhali Vladka a celý národ plakal, pohoršeně jsme tvrdili, že níž už klesnout nelze. Lze. Důkazem budiž Hotel Paradise, který je plný lecčeho, jen ne láskyplného ženského humoru."


Jejímu názoru dalo v sobotní a nedělní Aréně Reflexu za pravdu 97 procent hlasujících čtenářů.


A nízká úroveň pořadu nezaskočila jen je. Kritické ohlasy zaznívají i v diskzích na oficiálním webu reality show:


Například JirkaP123 lituje promrhaného potenciálu: "Musim souhlasit s tim, ze pres moznosti, ktery tento format poskytuje, je pojeti ceskych tvurcu skutecne nudne. Chybi ruzne ukoly, souteze s vyhrami s cilenymi benefity pro viteze a tresty pro porazene a zasadnimi tresty pri jejich neplneni, nebo jejich sabotovani atd. atd, proste to co by vytvarelo konfliktni situace a cinilo vztahy vyhrocenejsi a cinilo cely porad zajimavejsi. O moderatorce ani nehovorim. Nudna primitivni kreatura, bez sebemensiho vtipu, nebo charisma.


A význam Hotelu Paradise nepochopila ani divačka Simia: "Pokud toto má být vzorek mladých lidí,tak je to hrůza. Nechce se mi věřit, že by vzor všech mladých byl tento typ lidí. Navíc nechápu smysl všeho. Nemá to spád,  jde pouze o pomluvy a intriky a moderátorka je snad to nejhorší co mohli najít."


Co si o nové reality show na Prima love myslíte vy? Napište nám to do komentářů.

 

 

Jestli vás ale víc zajímá spor okolo jaderné elektrárny Temelín, hlasujte v nové Aréně Reflexu na titulní straně Reflex.cz. Jiří X. Doležal nesouhlasí s rakouskými protesty a našim sousedům by nejraději oplatil stejnou, možná trochu kontroverznější, mincí.