EU

EU Zdroj: Profimedia.cz

Jiří X. Doležal a Karel Schwarzenberg se přeli o miliardy z EU. V Aréně Reflexu

Máme nárok na miliardy z Evropské unie? V Aréně Reflexu jsme proti sobě postavili tvrzení Karla Schwarzenberga a Jiřího X. Doležala. A takhle vyrovnaný "souboj" jsme tu od začátku rubriky ještě neměli.

 

Máme nárok na miliardy z Evropské unie? Do Arény Reflexu jsme proti sobě postavili tvrzení Karla Schwarzenberga a Jiřího X. Doležala. Takhle vyrovnaný "souboj" jsme tu od začátku rubriky ještě neměli.
Jiří X. Doležal tentokrát reagoval na názor Karla Schwarzenberga, který zazněl v Otázkách Václava Moravce: "Česká republika dostala v posledních letech z EU sto osmdesát miliard korun a mě vadí, že se tváříme, jako bychom na to měli nárok."
Redaktor Reflexu však s nadsázkou oponoval: Samozřejmě na to nárok máme, přínos Václava Klause k evropské integraci a strategický význam českého námořnictva je takový, že by nám měla Evropa platit ještě mnohem víc!
V čtenářském hlasování však nezvítězil ani jeden z názorů - pokud pomineme rozdíl sedmi hlasů ve prospěch JXD, skončila včerejší Aréna Reflexu remízou.
Co si myslíte o Institutu Václava Klause? V dnešní Aréně Reflexu se nad tímto tématem utkávají Jiří Weigl a Petr Holec. Komu dáte svůj hlas?

 

Jiří X. Doležal tentokrát reagoval na názor Karla Schwarzenberga, který zazněl v Otázkách Václava Moravce: "Česká republika dostala v posledních letech z EU sto osmdesát miliard korun a mně vadí, že se tváříme, jako bychom na to měli nárok."

 

Redaktor Reflexu však s nadsázkou oponoval: "Samozřejmě na to nárok máme, přínos Václava Klause k evropské integraci a strategický význam českého námořnictva je takový, že by nám měla Evropa platit ještě mnohem víc!"

 

V čtenářském hlasování však nezvítězil ani jeden z názorů - pokud pomineme rozdíl sedmi hlasů ve prospěch JXD, skončila včerejší Aréna Reflexu remízou.

 

Co si myslíte o Institutu Václava Klause? V dnešní aréně na titulní straně Reflex.cz se nad tímto tématem utkávají Jiří Weigl a Petr Holec. Komu dáte svůj hlas?