Co si dát dřív? (3. místo Cannabis Akt, 1686 hlasů)

Co si dát dřív? (3. místo Cannabis Akt, 1686 hlasů) Zdroj: Cannabis Cup

Dvě (2. místo Cannabis Akt, 2237 hlasů)
Pirátka (1. místo Cannabis Akt, 4040 hlasů)
Bílá vdova (3. místo Cannabis Art, 4021 hlasů)
Quick One (2. místo Cannabis Art, 5960 hlasů)
Zelená má zelenou (1. místo Cannabis Art, 6157 hlasů)
6
Fotogalerie

Vybrali jste vítěze Cannabis Cup 2011. Podívejte se na jejich fotografie

Představujeme vám první vítězné fotografie letošního ročníku soutěže Cannabis Cup 2011 - ty, o nichž jste v hlasování rozhodli vy, čtenáři.

 

 

Klání proběhlo ve dvou kategoriích: Cannabis Art (hodnotila se výtvarná kvalita snímku) a Cannabis Akt (umělecký akt s konopím).


První místo Cannabis Art získal se 6157 hlasy snímek Zelená má zelenou. Druhé místo jste svým hlasováním přidělili fotografii Quick One a třetí soutěžnímu příspěvku Bílá vdova.

 

Nejlepší fotografií v kategorii Cannabis Akt se podle čtenářů stal akt s názvem Pirátka se 4040 hlasy. Na druhém místě se umístil snímek s příhodným názvem Dvě a třetí místo náleží svůdnému aktu Co si dát dřív?

 

Autoři těchto fotografií (najdete je v následující galerii) vyhrávají grow balíčky.

 

 

Šest vítězných fotografií vybere už brzo i redakční porota. A autorovi jednoho snímku bude náležet zvláštní Cena Jiřího X. Doležala.


Patnáct vítězných fotografií osmého ročníku Cannabis Cupu bude zároveň představeno ve velkém stylu - na akci Reflex Cannabis Cup v klubu Roxy a galerii NOD ve čtvrtek 1. března. Vstup je zdarma. Více o celé akci najdete zde: