David Rath je pro tykadla jako stvořený

David Rath je pro tykadla jako stvořený Zdroj: Tomáš Vokatý

Miroslav Kalusek s tykadly
Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg s tykadly
Prezident Václav Klaus s tykadly Brouka Pytlíka
Vítu Bártovi byl přidělen žlutý model
Miroslav Kalousek ukazuje na svá tykadla
12
Fotogalerie

Podívejte se: politikům narostla tykadla. A přijďte ve čtvrtek na akci Tykadla jsou sexy

Příběh řidiče autobusu Romana Smetany, který přikresloval politikům na předvolebních reklamách v roce 2010 tykadla a z rozhodnutí soudu by za to měl strávit sto dnů ve vězení, vyvolal v internetové komunitě vlny sympatie. Začala ho napodobovat.

 

"Namalujme našim politikům tykadla," zní výzva facebookové stránky Namaluj Tykadla. Rozsudek sto dnů vězení pro řidiče Romana Smetanu, považují za "absurditu roku".

 

Řadě politiků tykadla vysloveně sluší. Podívejte se na výběr z fotek v galerii. Kdo z politiků či celebrit vám chybí? Přimalujte mu tykadla a přidejte fotku na stránku.

 

A nezapomeňte se zítra zúčastnit našeho happeningu. Ukažte "poškozeným" politikům, jak mohou být tykadla sexy, a přijďte se s nimi ve čtvrtek odpoledne vyfotit na Révové nádvoří v pražském Klementinu.

 

Výtvory z facebookové stránky Namaluj tykadla:


 

Přijďte se vyfotit s tykadly do Klementina


Nechceme kreativní zásahy Romana Smetany do politické kampaně hájit, ale na obrázcích je vidět, že by taková malá kosmetická změna některým českým zákonodárcům jenom prospěla (Zelený Raoul souhlasně kýve hlavou). Tykadla jsou totiž sexy.

 

Ukažte "poškozeným" politikům, jak mohou být tykadla sexy, a přijďte se s nimi ve čtvrtek odpoledne vyfotit na Révové nádvoří v pražském Klementinu, kde na vás bude ve čtvrtek 16. února od 14.00 do 17.00 čekat fotoreportér Reflexu Tomáš Tesař. Vaše stylová fotografie se objeví na webu Reflex.cz a případně i v tištěném Reflexu.

 

Vezměte si s sebou vyrobená (fantazii se meze nekladou), nebo koupená tykadla. Samozřejmě vás rádi uvidíme, i když si žádnou ozdobu hlavy nepřinesete - na místě se pro vás určitě nějaká najde.

 

Přes facebookovou událost Tykadla jsou sexy můžete pozvat i své přátele.