Generace 25

Generace 25 Zdroj: Tomáš Tesař

Je vám do 25 let? Prý jste "dobrá generace". Chceme se o vás něco dozvědět ... a nechceme to zadarmo!

Nabízíme vám, že budete mít portrét od fotografa Reflexu. Co za to chceme? Nic víc, než abyste v pondělí 17. října od 12 do 17 hodin přišli na nádvoří Klementina (Národní knihovna) v centru Prahy. Můžete (ale nemusíte) napsat na velkou čtvrtku papíru, co si myslíte. To je všechno!

 

 

Připravujeme velký článek o "generaci 25". Abychom to vysvětlili, jste první generace, která začala "brát rozum" už nikoliv v totalitní, ale ve svobodné společnosti. Když jste se učili číst, už vycházely svobodné noviny a časopisy. Už vycházel Reflex. A my se o vás chceme něco dozvědět.

 

 

A tak vás prosíme: PŘIJĎTE V PONDĚLÍ 17. ŘÍJNA do KLEMENTINA v centru Prahy.Kdykoliv od 12 do 17 hodin. Budeme tam mít na nádvoří improvizované studio, kde vás vyfotografujeme. Snímek vám pošleme mailem a pokud budete souhlasit, zveřejníme ho v Reflexu. Chceme udělat co nejvíc fotografií vás, příslušníků GENERACE 25.

 

 

Pokud budete chtít, můžete na papír formátu A3 napsat cokoliv, co chcete. Životní motto, jakýkoliv nápad, oblíbený citát. Je nám to jedno. Vy jste generace, která má co říct nám. Pomozte nám zjistit, jací jste a co si myslíte. Budeme si toho moc vážit.

 

 

Přijďte. Děkujeme.

 

(A děkujeme Národní knihovně za pomoc, spolupráci a poskytnutí prostor pro fotografování).