Čestmír Neo-Fešák Křenek

Čestmír Neo-Fešák Křenek Zdroj: archiv autora

Chytne policie Čestmíra Neo-Fešáka Křenka?

Stále více neonacistů mi vyhrožuje za mé články o nich. Dosud nikdy policie žádného z nácků, který vyhrožoval novináři, nijak nepostihla. Změní se něco teď, když jim pachatele nesu na stříbrném podnose?

 

 

V posledních týdnech jsem po delší době znovu napsal několik textů o neonacistech a několik nácků, kteří exhibují své náckovství na Facebooku, jsem představil čtenářům. Vzápětí začaly chodit výhružky. Například jeden moravský nácek mi píše přes Facebook:

 

Čestmír Neo-Fešák Křenek:

Doležale to uz vanze prehaníš prestan psat ty clanky o nás!!!! chováš se jak ŽID!!!! ale aji na tebe dojde neboj a pozdravuj svojí SSuku Alex..... a jestli me das na PČR klidne den

Jo a este neco Náš svět nezničíš!"

 

Tak na mě dojde a moje žena je „SSuka“. Taky dobře. Kdo mi podobné slinty posílá? Zapátral jsem po Facebooku a zjistil, že odesilatel Čestmír Křenek má na Facebooku dvě identity. Čestmír Neo-Fešák Křenek, druhá identita pak je Čestmír Čeki Křenek (Čestmír Křenek Mladčí). Nezaměňovat s Čestmírem Křenkem - tato facebookovská identita nejspíše reprezentuje otce našeho nácka.

 

Co o sobě Čeki Neofešák prozrazuje? Pracuje ve společnosti Slévárna Vsetín. Vyučil se kuchařem a učňák končil v roce 2005. Bydlí ve městě Vsetín, odkud také pochází. A vypadá skutečně jako přímý potomek neandrtálců:

 

Čestmír Neo-Fešák KřenekČestmír Neo-Fešák Křenek|archiv autora

 

Informace z tohoto článku včetně Čestmírovy fotky jsem poslal státnímu zastupitelství na Praze 7 (Reflex má redakci právě tam) jako podnět k zahájení trestního stíhání Čestmíra Křenka pro vyhrožování novináři. A teď jen čekám, jestli bude stát schopen postihnout pachatele, který vyhrožuje novináři, alespoň v kauze, kdy jim ten novinář onoho vyhrožujícího nácka dohledá a naservíruje přímo pod nos, nebo zda i v takovém případě bude dopadení vsetínského nácka Křenka nad jejich síly. O tom, jak stát na mé podání zareagoval, budeme čtenáře informovat.

 

Hledejte nácky na Facebooku a dejte nám o nich vědět: rxonline@reflex.cz.