Děti v lese

Děti v lese Zdroj: Archív

Vyrazte na Šumavu za mořským vzduchem

Poslední dobou se o Šumavě mluví možná víc, než by si to daná situace zasloužila. Je to samý kůrovec či aktivisté, a to, že je na Šumavě ráj pro otce s dětmi, kteří rádi dýchají mořský vzduch, jsme nemohli nechat bez povšimnutí.

Tatínkové si v krásné budově Aparthotelu, jenž leží v samém lůně Šumavy, užijí bezkonkurenční klid. Pro děti jsou totiž přichystány vyškolené instruktorky, které provozují dětský klub s bohatým programem.


Tatínkové si mezitím mohou vyjet na cyklovýlet, jít se projít na houby nebo se, nedej bože, jít vázat ke stromům na přilehlou Modravu. Jde o to, že budou mít celý den takovou volnost, o níž se jim ve městě jen zdá. I když jste uprostřed kopců, najdete zde servis typu donáška jídel do postele apod. Hlídání dětí s bohatým programem je v těchto kopcích však bezesporu nejžádanější servis široko daleko.

 

Teď však přijde tutovka. Dvě děti do deseti let mají pobyt zdarma a to už je opravdu výzva. Na požádání bude váš pokoj zdarma vybaven takzvaným Klimarine systémem, který vyrobí nefingovaný mořský vzduch. Za tuto službu se v jiných resortech těžce platí. Vy ji máte zdarma, a proto si ji raději rezervujte předem, hotel jich má totiž omezené množství. Míchanice šumavského oroseného vzdoušku s tím mořským je pro vaše dýchací ústrojí splněným snem.

 

 

Restaurací je po okolí hned několik, nabízejících pokrmy všemožných druhů, počínaje českou kuchyní až po speciality z moře apod. Vzhledem k tomu, že je celý hotel přizpůsoben dětem, avšak zároveň pro tatínky, je to místo pro Father Friendly jako stvořené. Bazén ocení tatínek, jeho děti zase vodní skluzavku. Tatínek ocení grilování, děti zase saunu s pohádkami. A takto bych mohl pokračovat ještě dlouho. Proto se raději vydejte na babí léto na Šumavu, nadýchat se trochu mořského vzduchu.

 

Aparthotel ŠumavaFather Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

Náměstí 8
341 92 Kašperské Hory
Česká republika