Longboard

Longboard Zdroj: Profimedia.cz

Spanilá sexy jízda: Podívejte se na Španělky na longboardech!

Vypadá to tak jednoduše a elegantně. Někdy ovšem teče krev. Spanilé dívčí jízdy na longboardu každopádně okouzlí. Videa se španělskou Longboard Girls Crew mají navíc jeden bonus: můžete sledovat, jak holkám vlají sukénky.

Křišťálová lupaKřišťálová lupa|Reflex.czDivoké kousky na skateboardu se okoukaly. Ale na partu půvabných dívčin na longboardu je radost pohledět. Jejich jízda na dlouhé desce se čtyřmi kolečky je hravá a stylová. Půvabná skupinka během prosluněného sobotního rána křižuje ulice španělského Madridu nebo řeže ostré začátky horské cesty. Obojí stojí za to vidět. Holky na longboardu se přitažlivě vlní, vymýšlejí triky a vychutnávají si parádičky jakoby nic. Jejich videa jsou navíc profi.

 

Longboard Girls Crew from Juan Rayos on Vimeo.

 

 

Longboard Girls Crew vznikla před rokem, ale na Facebooku už si ji oblíbilo slušných 50 tisíc fanoušků. Čistě dívčí španělskou partu doplňují jezdkyně ze Spojených států a Peru. Když druhé video s názvem Carving the Mountains během necelých dvou měsíců nasbíralo přes milión a půl shlédnutí, fanynky longboardu získaly sponzory a vyrazily na road trip napříč Španělskem. Dokument o jejich hledání nových longboardových tras, úchvatných záběrů místní krajiny, surfování a slunění se na pláži vzniká právě teď. Bude to pekelná jízda.

 

Carving the Mountains from Juan Rayos on Vimeo.