Václav Klaus

Václav Klaus Zdroj: Profimedia.cz

Na Hradě vznikne spirituální nápravna pro homosexuály i jiné devianty

Prezident Václav Klaus se krátce před koncem funkčního období rozhodl prodloužit svůj odkaz. S nejbližšími spolupracovníky vybuduje na Pražském hradě „spirituální nápravné centrum“ pro devianty.

 

PerpleX FinálníPerpleX Finální|Reflex.cz

 

„Pana prezidenta už dlouho trápí spousta módních a nebezpečných ismů, jako například homosexualismus, europeismus, NGOismus či enviromentalismus,“ říká Klausův mluvčí Radim Ochvat. „Nyní se rozhodl, že je potřeba s nimi kvůli zachování demokracie bojovat.“

 

Křišťálová lupaKřišťálová lupa|Reflex.czNápravna, jež má sídlit v Daliborce, nebude tradiční klinika - ze správné ideologické cesty sešlí pacienti se nemají léčit chirurgicky, psychiatricky ani elektrickými šoky, přinejmenším ne v začátku. Taky prý budou moc kdykoli odejít, když jim nějaké léčebné praktiky budou nepříjemné - nebo aspoň ti ne příliš zapálení a nebezpeční.

 

Náprava bude probíhat pouze ve spirituální a intelektuální rovině; pomocí lekcí, přednášek a společné četby z knih pomůže odborný personál najít zbloudilcům správnou cestu a zařadit se zpět mezi slušné lidi. Pro tento účel prý už vzniká bohatá a názorově vyvážená knihovna, všechny své knihy do ní věnoval třeba prezident.

 

Ten má sám léčit například homosexualismus. „Pan prezident, jenž je sám sexuálně neutrální, se o tuto deviaci blízce zajímá už dlouho,“ vysvětluje Ochvat. „Čímž myslím, že denně dostává k tomuto tématu spoustu knih od takových autorů, jako je například pan Ladislav Bátora, Tomáš Vandas i jiní. V nápravném centru mu s homosexualismem bude pomáhat i Petr Hájek, ten hlavně pomocí cvičení taj-či s vybranými nahými dívkami či chlapci u sebe na chalupě. Je totiž třeba vzbudit zase v lidech zdravý apetýt.“

 

O léčbu europeismu, což bývá úchylka především kosmopolitnějších lidí, kteří se jí obvykle nakazí ve vyspělejším zahraničí, má zájem prezidentův tajemník Ladislav Jakl. „Pan Jakl je známý zapálený vlastenec milující pivo a právě přes pivní léčbu chce nakažené kosmopolity léčit a obnovit v nich lásku k jejich české vlasti. Než plíživým rozpouštěním národní identity nakazí i ostatní,“ dodává Ochvat.

 

 

Klaus i jeho spolupracovníci se prý inspirovali v Rusku, kde k lásce k vlasti napravují především mladé zbloudilce už dlouho, často ve starých pravoslavných klášterech. Určitým vodítkem pro hradní centrum je i vedení vlasteneckého hnutí Naši, které podle Ochvata umí s mladými lidmi pracovat „jako málokdo“. „Byla by ostuda, kdybychom byli horší než Rusové,“ říká k tomu Ochvat.

 

Tento článek vám přinesl Perplex: "To snad nemyslíte vážně..."