Hérečky

Hérečky Zdroj: Youtube.com

6 krásek z Victoria’s Secret: Odhodily spodní prádlo a vtrhly do zábavního průmyslu

Od francouzských dramat přes úspěšnou reality show až po nové Transformers. Nejúspěšnější modelky, které oblékají sexy prádlo od Victoria’s Secret, mají pro filmovou a televizní tvorbu slabost. Jako herečky totiž stárnou „pomaleji“ a udrží se na výsluní déle. Zvlášť těchto šest z nich.

 

Brooklyn Decker

Americká kráska, která proslula pózováním v plavkách v prestižním magazínu Sports Illustrated v roce 2006, 2007, 2008 a 2010, na to šla přes úspěšné seriály Ošklivka Betty, Chuck a Royal Pains. V Chuckovi se objevila jako modelka, v Royal Pains dokonce jako modelka přes plavky. Michael Bay ji zvažoval do hlavní ženské role v třetím dílu Transformers, ale nakonec musela stačit komedie Zkus mě rozesmát. Fanynka do amerického fotbalu měla před čtyřmi lety pravidelný sloupek na webu CNN a příští rok bude k vidění v námořnickém sci-fi Battleship od režiséra Petera Berga (Hancock).

 

 

 

Rosie Huntingon-Whiteley

Anglická kráska nahradila v očekávaném letním trháku Transformers 3 Megan Fox, ze které první díl udělal přes noc hollywoodskou hvězdu. S režisérem Michaelem Bayem se sešla na natáčení, už když vznikaly drahé (zato opravdu za všechny prachy) reklamní spoty pro Victoria’s Secret. Vloni oblečená do černé krajky v krátkém filmu od Agent Provocateur zmlátila přítele, který zapomněl na Valentýna. Už teď se o ní mluví jako o ženské hvězdě zítřka. Vybavení na to rozhodně má… minimálně pokud jde o ty krajky.

 

 

 

Tyra Banks

První afroamerická kráska na titulní stránce Sports Illustrated Swimsuit Issue, časopisu GQ i katalogu Victoria’s Secret vymyslela a uvádí oblíbenou reality show America’s Next Top Model. Televizní obrazovku ale okouzlila už v roce 1993, když si zahrála přítelkyni mladého Willa Smithe v sedmi dílech hitového sitcomu Fresh Prince. Jenže slibná role v diskutovaném dramatu Holé lebky ji vynesla jen členství v hudebně komediální smečce Divokých koček. Halloween: Zmrtvýchvstání pak naznačil, že ji štěstí opravdu čeká v té bedně.

 

 

Laetitia Casta

Francouzská kráska si v loňském životopisném filmu Serge Gainsbourg zahrála legendární Brigitte Bardot. Pózování pro Victoria’s Secret i Sport’s Illustrated Swimsuit Issue ale pro ni minulostí už před tím. Hrála v hořké komedii Tvář, která byla v roce 2009 na festivalu v Cannes nominována na Zlatou palmu. Má za sebou i dvě divadelní role. Kinematografii Země galského kohouta ovládla a každý rok se pro ni rovná jeden film. Letos to jsou dva: The Island a Derrière les murs. Další dva točí. Jo, a osahávala Rihannu ve videu Te Amo.

 

Heidi Klum

Německá kráska je spíše na videoklipy, zvládla jich více než její kolegyně Laetitia Casta a Brooklyn Decker dohromady. V dramatu Život a smrt Petera Sellerse ale byla Ursulou Andress, v rodinné fantasy Zakletá Ella vyrostla do podoby obryně a v povedené počítačové hře Everything or Nothing si zazlobila jako zlodušská Dr. Katya Nadanova proti samotnému Jamesi Bondovi. Jinak je už pět let moderátorkou, porotkyní a producentkou reality show Germany’s Next Top Model. Jasně, to je německá verze té americké.

 

 

 

Gisele Bündchen

Když brazilská kráska ozdobila remake akční komedie Taxi, byl to propadák. Její největší filmový úspěch od té doby je krátké cameo v podívané Ďábel nosí Pradu. Z trojice dívek v pozadí je jedinou, která v titulcích dostala jméno (Serena). Jenže od roku 2004 zůstává nejlépe placenou modelkou na světě a jako první to možná dotáhne na miliardářku. Je jednou z nejvlivnějších osobností v módním průmyslu a Claudia Schiffer i Naomi Campbell ji označili za poslední opravdovou super modelku. Že netočí filmy jí může být jedno. Jednou se totiž budou točit filmy o ní.