Protestní akce odborářů na pražském Palackého náměstí, 8.12.2010

Protestní akce odborářů na pražském Palackého náměstí, 8.12.2010 Zdroj: Adam Kolář

Odboráři v televizi způsobují ztrátu erekce

„Dobrý den, mám problém, když vidím v televizi odboráře, ztrácím erekci a vůbec chuť do života, poraďte mi, prosím, co s tím. Karel“

 

Ano, je naprosto přirozené, že v případě konfrontace s něčím velice nechutným dochází u člověka ke ztrátě zájmu o sex. Vzhledem k faktu, že průměrný odborář je živočišný druh zpravidla velmi upocený, dosti mastný, páchnoucí po pivu a cibuli, nosí nepadnoucí oblek, špinavé boty, chlupy v nose i v uších, plíseň mezi prsty a bradavici v obličeji, a je ochoten bojovat za svou pravdu do poslední kapky krve všech okolo, není se co divit, že i letmý pohled na něj je stejně nepříjemným zážitkem jako je nepříjemný pohled na pád letadla, pohled na krysy žeroucí člověka, či pohled na malomocného v postupném rozkladu s odpadávajícími zbytky masa od kostí, případně také pohled na hromadný úhyn kuřat v drůbežárně v případě úpadku ventilace, či  na soulož hrobníka s mrtvolou.

 

 

Ano, reakce Vašeho penisu na přítomnost odboráře na televizní obrazovce je zcela normální, můj manžel v posledních dnech reaguje velmi podobně, příznaky vaginismu při vysoké frekvenci výskytu odboráře v mediálním prostoru na sobě pozoruji i já, a předpokládám, že kněz Honza zase ztrácí schopnost se pravidelně modlit.

 

Ano, zvýšený výskyt odboráře narušuje přirozený věcí řád. A jediná možná intervence je se odboráři postavit a začít proti němu bojovat. Můžete například zakládat protiodborářské skupiny na Facebooku, účastnit se protiodborářských akcí, psát odborářským předákům otevřené i zavřené dopisy, můžete přerušit styky s kýmkoli o kom víte, že je v odborech.

 

Ano, oprávněný boj a odveta působí na muže velmi afrodiziakálně. Postavte se proti odborářům a uvidíte, že se i Váš penis postaví tak, jak už dlouho ne, což Vám jistě navrátí i ztracenou chuť do života. Prostě na ně nekoukejte a raději jednejte. Svou erekci odborářům nedejte!

ALEX DOLEŽALOVÁ HROUZKOVÁ

 

 

Erekce není primárně fyzická, ale psychická záležitost. Jak říká jeden jógový mistr, prostě se musí otevřít příslušné kanálky, aby krev proudila, kam má.  Je to jen otázka tlaku, není v tom nic mystického. Pokud se otevřou, svět je hned lepší, než předtím. Pokud ne, je svět stejný, to znamená nic moc.

 

Pochopitelně, že když se před člověkem zjeví nějaký nevábný obraz, je dotyčný sexuálně indisponován. Odborář v televizi není žádné afrodiziakum. Osobně doporučuji se tak asi hodinu před sexuálním aktem vyvarovat stresujících podnětů, to znamená, pokud jde o televizi, politických debat, intelektuálních pořadů o laponské literatuře, záběrů rozkládajících se vorvaňů a pochopitelně čehokoli, co se týká odborů. Ačkoliv nejsem stoprocentní freudovec, je mi jasné, že když muž, který se pokouší o pohlavní styk, uzří v televizi nějakého „tátu všech pracujících“, má jisté kastrační pocity.

 

 

V zájmu vašem i této země doporučuji jiné stimuly. Pochopitelně pokud někdo patří k menšině, kterou vzruší představa tripartity, je třeba dopřát si při sexu potřebné představy tripartity. Jinak bych se držel osvědčeného pravidla, že pro muže je nejlepší afrodiziakum žena. Pokud je pro někoho afrodiziakem představa funkcionáře ČMKOS, nelze mu nic vytýkat, jen popřát hodně štěstí.

JAN JANDOUREK