nácek

nácek Zdroj: archiv

Ajne klajne čechiše trottel: Analýza jednoho nácka na Facebooku

Díky snížené inteligenci neonacistů je docela snadné nějakého najít na Facebooku a podívat se mu do hlavy. Pro dnešek jsme pro Vás analyzovali přírodní úkaz, který si na Facebooku říká Chlupec Chaloupka. Zoologicky jde o běžný exemplář českého nácka.

 

Co o sobě Chlupec Chaloupka píše v informacích? Jak uvádí, pracuje ve společnosti SS-Panzer-Division "Leibstandarte SS Adolf Hitler", Berlin, Germany, Plynovody s.r.o. Studoval učňák v Letohradě. Bydlí v Brandýsu nad Orlicí a je ve vztahu s Dominikou Piskačovou. Jeho bratrem je uživatel FB Honza Špunt Jankovský, což navozuje podezření, že nácek je z rozvrácené rodiny. Jeho oblíbené citáty zní: "Cílem války není padnout za svou vlast, ale donutit ty parchanty na druhý straně, aby padli za svou..." a také "Totální mír lze dosáhnout jen totální válkou". Nejvíce jej inspitují Daniel Landa a Orlík. Mezi oblíbenými teamy najdeme skupinu Mrdáme bez gumy...!!! Jako své zájmy udává například Das Vierte Reich, což je FB komunita s hákovým křížem ve znaku.

 

 

Co si ale takový průměrný nácek myslívá? Nejvýživnější myšlenky z jeho zdi
(redakčně neupraveno):

 

08. květen v 12:39 - našich krásných 14 slov od pana Davide Lane: We must secure the existence of our people and a future for White Children!!!!

10. květen v 16:43 - tohle sem sem musel dát..je to nechutné vidět co dokáží jiní... a proto nedokážu pochopit jak si takový zasraný podlidi mužem pouštět do čech.. (odkaz na kanibalskou scénku z Afriky na Youtube)

 

V lágru asi nebylo tak špatně, zrovna jsem se dočetl, že třeba v koncentračním táboře dachau byl i bordel (...), tak mi neříkejte, že to bylo tak strašný... píše Chlupec ChaloupkaV lágru asi nebylo tak špatně, zrovna jsem se dočetl, že třeba v koncentračním táboře dachau byl i bordel (...), tak mi neříkejte, že to bylo tak strašný... píše Chlupec Chaloupka|archiv autora


10. květen v 17:08 - Černoch smí veřejně prohlásit, že je hrdý na to že je černoch. Kdyby to samé udělal bílý, tak bude okamžitě označován za fašistu a rasistu. Buďme hrdí na své slavné předky a postavme se proti fanatickým multikulturalistům, kteří se nás snaží neustále ponižovat a dělat z nás lidi té nejnižší kategorie.

 


14. květen v 13:09 - prosil bych informace o včerejšku kdo byl ten dotyčnej co sem mu rozpáral tryko?? mám kněmu jisté výhrady tryko za 1600 fajn no..ale já zlomenej nos,otřes mosku,natrhlé obočí a oteklej ksicht..musel sem podepsat reverz aby mě pustili ze špitálu.. A diskusi jeden ze svědků našemu náckovi vysvětluje: Ty vole a potom když si dostal přez dršku tak ses mu ještě dobrovolně vomlouval za to triko :-) a vyděl sem to celý a kdybys po něm nevylít a nedal mu jako první pěstí tak by ste se ani neporvali :-D

18. květen v 9:04 - ještě stále věříme že je možný být, skinheadem až do smrti holou hlavu mít,těžký boty na nohou co šlapou jako stroj, ctít nepsaný zákony a poslouchat Oi.

24. květen v 16:08 - Valim se podívat ven do té naší krásné multikulti společnocti (by člověk z blil z těch negrů)

 


27. květen v 15:17 - hej a ted se domě navážejte že sem hovado že zastávám názor co zastává..ale v lágru asi nebylo tak špatně zrovna sem se dočetl že třeba v koncentračním táboře dachau byl i Bordel kam mohli vězni za dobré podmínky..a dalších spoustu zajmavejch věcí tak mi neříkejte žo to bylo tak strašný..

 

Myslím, že minimálně za ten poslední příspěvek by měli našeho nácka stíhat.

 

Pozn.: Titulní obrázek pochází ze facebookového profilu pana Chlupce. Pokud by tu vystavoval nahá dívčí ňadra, má problém, ale hákový kříž je zřejmě "v pořádku".