Oko

Oko Zdroj: Profimedia.cz

Orální sex mému příteli nevoní

"Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli si myslíte, že je normální, že mi můj nový přítel vůbec nedělá orální sex. Já to mám dost ráda, ale bojím se mu o to říct, protože se bojím, že by mi třeba řekl, že mu nějak nevoním nebo nechutnám, nebo že ji mám škaredou. Díky, E."

 

 

„Chraň se psího předku, koňského zadku a ženského prostředku,“ radí jedno cigánské přísloví. A přestože Váš nový přítel Vašemu „prostředku“ již podlehl, stále si dává dobrý pozor a neposkytuje Vašemu „prostředku“ všechny služby, které by poskytovat mohl. Jak ho tedy k orálnímu sexu přimět?

 

O orální sex si nechcete příteli říkat přímo, protože se obáváte, že byste se dozvěděla, že „ji“ máte nevoňavou, nechutnající, či dokonce škaredou. Tyto Vaše obavy jsou však zbytečné – vzhledem to tomu, že v minulosti Vám orální sex poskytován byl, tak to s Vaším genitálem nebude tak zlé, jak se obáváte. Kdybyste „ji“ totiž skutečně měla nějak výrazně ošklivou a nechutnou, tak by se Vám orálně nevěnovali ani předchozí partneři, a současný přítel by od Vašeho genitálu utekl už po prvním sexu.

 

 

Ono s přitažlivostí ženského genitálu je to vcelku jednoduché – každá žena „ji“ má jinou, každá „ji“ má jedinečnou a muži „je“ milují všechny. Vaše přehnané obavy můžete tedy zmírnit jedině tím, že si „ji“ budete pravidelně mýt, pravidelně holit, a že budete nosit hezké a čisté kalhotky.

 

To, že Váš nový přítel dělá kolem orálního sexu cavyky, může mít mnohé důvody. Možná se Váš přítel jen snaží, aby nebyl na začátku vztahu příliš perverzní, možná ho vzrušujete natolik, že nezvládá protahovat předehru, nebo mu jde jen o to, aby měl v posteli navrch a tudíž čeká, že orální sex provedete nejdříve Vy jemu.

 

Pokud si však opravdu o orální sex nechcete říkat, můžete zvolit krkolomnější způsoby, jak orálního sexu dosáhnout. Můžete přítele při sexuálních hrátkách chytat za hlavu a nenápadně mu ji přesouvat ke svému rozkroku. Nebo se při sexu můžete všelijak natáčet a sedat si mu na obličej. Avšak pokud se Vám některým z těchto způsobů podaří přítele tzv. „postavit před hotovou věc“, počítejte s možností, že se Vám vzápětí Váš přítel bude chtít podobně odplatit.

ALEX DOLEŽALOVÁ HROUZKOVÁ

 

 

 

 

Člověk je zřejmě jediná bytost ve známém vesmíru, která má pořád nějaké problémy se sexem. Jak to dělat, kdy to dělat, s kým to dělat. Zvířátka to prostě dělají a není kolem toho takový povyk. Představte si psy, kočky nebo opice, jak si čtou nějakou poradnu nebo studují v knize příslušné polohy. Ale takoví jsme už my lidé.

 

Pokud jde o orální sex, nemůžete se divit, že se do toho někomu nechce. Bůh tvořil člověka úsporně a udělal na lidském těle jen tolik otvorů, kolik bylo nezbytně třeba. Proto pospojoval některé dohromady, takže pusou se dá jíst i dýchat, tím jedním dole močit a dělat sex. Je to praktické, protože udělat zvláštní otvor ještě na sex a další účely by znamenalo, že by člověk za chvíli vypadal jako bytost proděravělá po zásahu nějakého gangstera z Chicaga. Pak se ale nesmíme divit, že se člověk může při jídle dusit a že někomu orální sex nevoní. Proč by měl, když to na to není udělané.

 

Na druhou stranu je pravda, že člověk je bytost hravá a tak se nejen rozmnožuje, pokud jde o potomky, ale také rozmnožuje svoji rozkoš. Jenomže pokud jde o sex, tak každá praktika, která vybočuje z běžného pohlavního aktu, může znamenat pro někoho potíž.

 

 

Považovat pohlavní orgány za estetický vrchol vesmíru není snad nutné. Muže určité části ženského těla přitahují, ale to nutně neznamená, že by se jim chtěl vždycky věnovat tím nebo oním speciálním způsobem. Ne všechno, na co se lidén rádi dívají, chtějí taky líbat, pokud to můžeme takto vyjádřit.
Lidé se během života mění. V některé fázi rádi improvizují, jindy už jsou konzervativní, to platí nejen v sexu, ale i ve všem ostatním. Pokud váš přítel orální sex nechce, nemůžete ho po něm chtít. Musíte se obejít bez toho. Konec konců jsou lidé, kteří nemají žádný sex, natož orální, a taky se nic neděje. Nedělal bych z toho velkou vědu. Jistou cestou do zkázy je nutit někoho dělat v posteli věci, které nechce. Nejen v posteli, kdekoli.

JAN JANDOUREK