Chůze po vodě

Chůze po vodě Zdroj: gibon-park.cz

Děti, nástup! V Gibon parku vás naučí chodit po vodě

Týden utekl jako voda a je tu opět Father Friendly. Tentokrát vám doporučujeme výlet do Gibon parku, který nabízí opravdu širokou škálu „opičáren“ na jarní počasí.

Právě jarní počasí by mělo zajistit, že v parku nevypotíte duši. Například taková překážková lanová dráha, která je stěžejní akcí parku, dá bezpochyby zabrat nejen vašim špuntům, ale i vám. Lanová dráha je ve své délce 429 metrů rozdělena na třicet úseků, jež dohromady čítají 162 překážek. Pořád si myslíte, že je to „jen pro děti“?

 

Gibon park nabízí samozřejmě spousty dalších atrakcí, jako je třeba takzvaný Zorb, což má být adrenalinová perlička celého parku. Uvidíte sami. Na své si přijdou i milovníci čtyřkolek, minigolfu, Aquazorbingu, což je atrakce, v níž je člověk zavřený ve speciální kouli naplněné vzduchem a kráčí po vodní hladině.

 

 

Nebyl by to rodinný park, kdyby neměl restauraci. Ta tu samozřejmě je a specializuje se především na rybí pokrmy. Restaurace nabízí posezení u krbu či na příjemné zahrádce, která je vzhledem k tomu, že se nachází v lesoparku, velice příjemná. Otevřeno má denně od devíti do jedenácti večer. Samotný Gibon park je otevřen také denně, a to od 9.00 do 2000.

 

Aby to nebylo málo, v blízkosti lesoparku je i koupaliště, kde se můžete náležitě zchladit. Pokud máte doma děti, jež jsou opravdu neunavitelné a pořád by jim to všechno bylo málo, tak se nedaleko nachází méně adrenalinový skanzen — Vlašské muzeum v přírodě.

 

 

GIBON PARK

Areál Koupaliště (naproti hotelu Eroplán) Father Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

Rožnov pod Radhoštěm

www.gibon-park.cz