iPad

iPad Zdroj: Apple Inc.

Apple udělal hezké narozeniny Stevu Jobsovi. Chystá se i iPad 2

Tento čtvrtek byl pro společnost Apple významným dnem. Do obchodů dorazily zaplombované krabice s novými MacBooky Pro, které se však otevřely až na Jobsovy narozeniny, jež byly právě ve čtvrtek.

Steve Jobs má rakovinu slinivky a některá média mu nedávají déle než šest týdnů života. Nové notebooky, které se na jeho narozeniny dostaly do prodeje, budou jistě milý dárek. Jsou totiž opět lehce revoluční. Fungují na zcela nové a doposud nevídané bázi procesorů, jež co nevidět představí společnost Intel.

 

I grafika je revoluční. Nicméně, samotný Jobs se tváří, jako by si jen odskočil do nemocnice, tam si něco rychle vyřídil, no, a než se vrátí, tak Apple pod jeho vedením pokračuje v počítačové krasojízdě.

 

Novináři už navíc dostali pozvánky na tiskovou konferenci, na níž je z poloviny zakrytý iPad. Nápis naznačuje, že se máme dozvědět, jak bude vypadat očekávaný iPad 2, který bude naplno odhalen 3. března. Mnozí si jistě řeknete, že Apple už si nedává ani zdaleka tak na čas, jako tomu bývalo dřív. Jak bude nový iPad vypadat, se teprve dozvíme.

 

V této nezvyklé situaci se od Applu dá očekávat opravdu cokoliv. Jako povzbuzení pro nedočkavé je na YouTube opravdu přesvědčivé video mladíka z Norska, který “iPad 2” už má. Steve Jobs z něj musí mít radost: