We dare

We dare Zdroj: Youtube.com

Je pátek, čas na… erotický simulátor pro celou rodinu!

Říká se, že úspěšnost každé nové mediální technologie ve skutečnosti závisí na tom, kolik erotiky a pornografie se skrz ní dá protlačit lidem. Knihtisk slavil úspěch. Videokazety slavily úspěch. Internet slaví úspěch. Nejvyšší čas, aby svou užitečnost prokázaly také videoherní konzole.

 

Interaktivní herní zábava s titulem We dare sice není první hrou s přídechem nonmainstreamového erotična (s trochou fantazie ostatně najdete sex i v Tetrisu), je ale prvním takovým titulem, který pro videoherní konzoli pro celou rodinu (!) Nintendo Wii (a pro Playstation 3) vyrobila firma takového významu, jako je francouzský Ubisoft.

 

 

 

Co Ubisoft dělal: Třeba pestrobarevnou hopsačku Rayman, v níž hráč hopkal s nosatým panáčkem po duhovém světě. Nebo akční Sprinter Cell, v němž se hráč plíží podél stěn a zabíjí padouchy ze zálohy. Nebo fantastický Assassin´s Creed, kde se hráč pro změnu snáší na lidi ze střech domů a zabíjí je nožíkem.

 

Co Ubisoft chystá: Paraerotický simulátor We dare, v jehož rámci budou hráčky olizovat bezdrátový ovladač, případně budou vypláceny svými spoluhráči pětadvaceti na holou. Ve hře, která by se mohla chytnout v předsíních legendárních swingers párty v pražských Dejvicích, nebude chybět ani pánský striptýz.

 

Co je ironie osudu: Po shlédnutí upoutávky, v níž banda mladých metrosexuálů juchá nad absurdní grafikou hry a rve ze sebe šaty, si mnohem radši než We dare, kde se máte s lidmi cicmat, pořídíte Assassin´s Creed, kde je budete zabíjet.

 

 

Stará dobrá flaška.