jxd

jxd Zdroj: reflex

JXD: Božíčku, proč tak přitahuji chlapce?

Naši čtenáři věnují nám, redaktorům Reflexu, tak mnoho pozornosti, že mne to někdy až překvapí. Kromě hudebního klipu rappera Řezníka mi čtenáři věnovali i stránku na Facebooku. Jmenuje se Jiří X. Doležal je vůl!

Když mne na to čtenáři upozornili, naklikal jsem ji a s nemalou radostí zjistil, že desítky a desítky (stránka má 320 příznivců) perspektivních mladých lidí, které jsem v životě neviděl, tráví čas diskusemi a přemýšlením o mně. Ne o mé práci, o mých článcích, ale o mé osobě, o tom, jak vypadám a kdo vlastně jsem. Jsou to samí mladí, dynamičtí, perspektivní a většinou bílí lidé:

 

Julie Natálie Novotná: Pan Doležal je trapná groteska a parodie sama na sebe a narozdíl od něj jsem toho dokázala spoustu. Pan Doležal si mě také bere do svojí přežvýkavé, vyhulené a nevymáchané huby, tak proč bych nemohla já udělat totéž? Nežijeme náhodou v demokracii? Cenzuru zrušili již před pár lety.

 

Honza Barák: sloužil jako předloha pro "gluma"

 

Julie Natálie Novotná: To není Glum, to je kokot. Nerada bych tady urážela Gluma.

 

 

Lukáš Hort: namyšlené hovado, které se cítí být středobodem světa, je ale pouhým zeleným odpadem, kterým se sám tak rád krmí.

 

Demižon Ortodox: Nasadit mu nějakou nemoc do rodiny!!!

 

Simona Pěchová: on vypadá pořád, jak když právě sere....

 

Petra HateCoura: Označení vůl uráží ta nebohá zvířata... Z toho ksichtu se mi dělá šoufl... Úroveň nemá ani jako novinář, natož jako člověk... Nejlepší z něj asi uplavalo ve vaně a nebo ještě líp, měl kdysi uschnout i se sourozencema na prostěradle !

 

 

Lucinka Grassel: Feťák posranej...a s ním i p******ý levicový časopis Reflex...:-!

 

Tomas Brightman: Jak je blbej, tak je hnusnej!!! Feťák slizkej...

 

Na stránce je jako správce a autor uveden jakýsi Ondřej Hanus a ani podle fotky si na něj nevzpomínám. Přesto mi věnuje tolik času, přemýšlení a práce, že o mě založil facebookovou stránku - místo aby se věnoval třeba své přítelkyni. Čím ho tak přitahuji? A při jakých příležitostech si mne představuje? Spojil jsem se s ním přes FB a poslal mu otázky:

 

Bylo dětství v Písku opravdu tak traumatické, že způsobilo fixaci na moji osobu?

Kdy Vás začala moje osoba zajímat?

Cítíte v momentech, kdy na mne myslíte, sexuální vzrušení?

Představujete si mne při masturbaci?

Fascinují Vás, podobně jako já, i další muži?

Jak Vás napadlo založit stránku věnovanou mě?

Co jste prožíval při jejím zakládání? Bylo to sexuální vzrušení?

Jak hodnotíte, že na stránku chodí (minimálně bývalí) neonacisté - například Jan Kopal?

Jste Vy sám neonacista?

Jak hodnotí Vaši učitelé na Karlově univerzitě, že jste založil FB stránku, na které dovádějí náckové?

Provozujete blog o sonetech. Je to kompenzace skutečnosti, že sám nejste schopen psát básně?

 

 

Odpověď přišla, ale neuspokojuje mě. Posuďte sami: „Svými otázkami jste mě jen  utvrdil v tom, co si o Vás myslím. Je pod mou úroveň Vám na  ně odpovídat. Mám jen pár připomínek. Zaprvé, dětství  jsem nestrávil v Písku; zjistěte si alespoň fakta, když už  chcete někoho urážet. Zadruhé,  skutečnost, že do svých otázek zcela bezdůvodně a opakovaně zapojujete  otázku sexuální  orientace, nesvědčí o mně, ale o Vás. Zatřetí, neonacista  skutečně nejsem a o tom, že na stránku tito lidé chodí, nic  nevím. Bez pozdravu Ondřej Hanus“

 

A tak mi nezbývá než položit dotaz Vám, čtenářům, kteří Ondřeje možná znají: Nevíte náhodou, zda si mne představuje i při masturbaci? Odpovědi, prosím, pište do diskuse pod článkem!