drebin

drebin Zdroj: archiv

Orgasmus předstírá dvacet procent českých mužů

Průměrný Čech souloží dvakrát týdně, trvá mu to půl hodiny, domnívá se přitom, že má mnohem větší penis, než ve skutečnosti… a, ano, předstírá orgasmus.

 

Výsledky celorepublikového průzkumu sexuálního chování, který provedla společnost STEM/MARK, na první pohled nevybočují z představy o tom, co se děje mezi betonovými stěnami za záclonou průměrného českého paneláku. Podle závěrů, které uvádí server Novinky.cz, Češi ve velké míře a velkém měřítku přeceňují své penisy (25 % mužů uvádí délku svého ztopořeného údu mezi 16 a 20 centimetry, zatímco průměr činí 12,5), mladí souloží třikrát týdně, pětačtyřicátníci už jen jednou a polovinu z půlhodinového aktu jim beztak zabere předehra.

 

Křišťálová LupaKřišťálová Lupa|Reflex.czNic, co by vybočovalo z normy; až na to, že ve finiši nafixluje orgasmus kromě dvou třetin žen také 20 % mužů. Pardon? Odkdy muži předstírají orgasmus? Jak přesně to vypadá? Co se stane, když se v jedné posteli sejde simulující žena se simulujícím mužem? Podporuje synchronní simulovaný orgasmus partnerský vztah? Ale hlavně – jak je něco takového, proboha, fyzicky proveditelné? Propagátor tantry André Van Lysebeth hovoří v souvislosti s takovými schopnostmi o mnoha letech tréninku někde v tibetských horách.

 

Jasným závěrem výzkumu je v tuto chvíli jediné: feminizace mužů a maskulinizace žen má evidentně mnohem závažnější důsledky, než jen to, že chlapi jdou s dětmi na mateřskou a ženské nosí kravaty.

 

Zaujal vás článek? Hlasujte pro nás v Křišťálové Lupě 2010. Děkujeme.

 

Na fotografii: Policejní poručík Frank Drebin z komediální trilogie Bláznivá střela - autor slavného citátu "... a všechny orgasmy jsem předstíral."