Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Je Agáta Hanychová hloupější než pětileté dítě?

Kdo nečte bulvární zprávy, připravuje se o spoustu legrace. Minimálně při čtení titulků - protože jak známo, bulvár je především o titulcích. A navíc - bulvár vás velmi často donutí přemýšlet o světě jinak, než jste zvyklí.

 

Každopádně přemýšlet. Takže, když si otevřete internet a přečtete si „Hanychová má popáleniny druhého stupně, žehlila si kalhoty na noze“, otevírá se před vámi celý vějíř otázek.

 

Například začnete přemýšlet o tom, co všechno jsou někteří lidé ochotni udělat pro slávu. Víme, že Agáta Hanychová hodně, ale byla by ochotná vypálit si do nohy díru jen proto, aby se o ní trochu psalo? To snad ne, byť pokud sledujete Agátu Hanychovou (byť třeba po očku) na její pouti médii, možná byste na to nevsadili měsíční výplatu.

 

Křišťálová LupaKřišťálová Lupa|Reflex.czPokud to tedy celé není jen zoufalá snaha upoutat pozornost, pak je nutné říct, že Agáta Hanychová není o moc chytřejší, než třeba rajče a rozhodně ne tak chytrá, jako běžný prvňák. Ten většinou ví, že pokud něco pálí, nemá smysl si to přikládat na tělo, případně na to klást ruce či jiné části těla. Na druhou stranu, je dobře, že to zjistila teď a tady. Pokud by si nevyžehlila nohu, mohlo jí příště napadnout třeba strčit ráno hlavu do rozpáleného plochého toustovače, aby si zažehlila vrásky kolem úst.

 

Při čtení tohoto titulku ale také nelze nevzpomenout na Lady Gaga a její „masný“ úbor, ve kterém se minulý týden objevila na MTV Video Musis Awards. Kdyby se Agáta rozhodla přežehlit ráno tohle, mohla mít vedle popálenin druhého stupně i celkem chutnou snídani.

 

Šaty z masa byly podle slov zpěvačky těžké a špatně se v nich chodiloŠaty z masa byly podle slov zpěvačky těžké a špatně se v nich chodilo|ČTK

 

Zaujal vás tento článek? Podpořte nás v Křišťálové Lupě 2010. Děkujeme.