Tomáš Řepka bojuje o míč tvrdě.

Tomáš Řepka bojuje o míč tvrdě. Zdroj: Pavel Mazáč (Sport)

Bouřlivá diskuze: Nechte fotbalistu Řepku bejt!

Přílivovou vlnu emocí vzbudil článek Viliama Bucherta "Fotbalista Řepka je hlupák, Sparta by ho měla vyhodit". Fotbal může být někdy velmi osobní záležitost.

 

Pane Buchert,

vy jste ale pitomec!

Tomáš Řepka dotáhl Spartu k titulu, je to největší osobnost ligy, marketingový stožár Sparty, ale vy se svým nejspíš klokaním nebo slávistickým mozkem to odmítáte akceptovat. Z vašeho článku čiší jenom závist. Asi by spíš měli vyhodit vás z Reflexu.

S pozdravem Eda Svítivý eduard.svitivy@seznam.cz

 

Pane Bucherte,

jak si můžete dovolit nabádat jiného zaměstnavatele, aby propustil svého zaměstnance? Váš článek o Tomáši Řepkovi jen potvrzuje, že pod tím vaším uskupením se nachází jen špína, která zalézá pod nehty české společnosti a nelze ji nijak dostat ven. Lze jí jen pohrdat. Nad svými zaměstnanci by se měl zamyslet především tento vydavatel, jehož periodika přinášejí snůšky lží a nesmyslů, které snižují úroveň české novinařiny na úroveň jedné velké nuly.

S pozdravem "o fotbale nepište a pokud možno nepište vůbec!"

Ondřej Horáček andre.ff@seznam.cz

 

To, co jste napsal, je jedna veliká lež. Například Tomáš Řepka za uplynulou sezonu 2009/2010 nedostal ani jednu červenou kartu. Bavím se o Gambrinus lize. To jste věděl ??:))). Takže váš text, že často nehraje je dost lživý. A takle bych mohl pokračovat. Raději se věnujte tomu, čemu rozumíte a netlačte se do fotbalu, potažmo Sparty (Tomáše Řepky), když o tom nic nevíte a čerpáte pouze z ostatních medií. Já chápu, že vy novináři musíte z něčeho žít. Z nějakých senzací atd. Ale probůh, ať je to nějaká úroveň a ne to, co jste vypotil. Dal jsem to přečíst ostatním svým kamarádům, kolegům v práci a nestačí se divit, kdo všechno může dělat v dnešní době novinařinu. Prosím, nejsou to ani fanoušci fotbalu, natož Sparty! S pozdravem

Lukáš Souček Becici@seznam.cz

 

Vy to pane nemáte v hlavě v pořádku. Věnujte se raději něčemu čemu rozumíte, jestli něčemu vůbec rozumíte. Na fotbal očividně nechodíte a dle Vašeho článku fotbalu vůbec nerozumíte. Tomáš Řepka není bez chyby, ale stále je to nejlepší obránce v ČR.

Kdybyste byl na zápase ACS-Slovácko, tak byste viděl, že Tomáš byl na hřišti jasnou jedničkou a nejlepší hráč Sparty.

Tak milý Viléme, už se na takové články s prominutím v*****e!

Head.Hunters@seznam.cz

 

Vážený pane Bucherte,

se zájmem jsem si přečetl Váš článek "Fotbalista Řepka je hlupák, Sparta by ho měla vyhodit". Rád bych na něj v následujících bodech zareagoval:

1) Vyhození Řepky ze Sparty. Vzhledem k tomu, že má platnou smlouvu, by to pro Spartu byl ekonomický nesmysl. Co se týká herní stránky, platí to samé. Tým je bez Řepky poloviční (viz zápas v Hradci, kdy nehrál po nesprávně udělené červené kartě v superpoháru). Vyhozením by tedy Sparta nic nezískala, jen ztratila.

2) Nepoučitelný Řepka. Po návratu do ligy obdržel 2 ČK (plus jednu zmiňovanou v superpoháru). V Teplicích, kdy rozhodčí udělal ze zápasu frašku, a v zápase s Brnem, kdy hodil míč po hráči Brna Bestovi. 2 vyloučení mi jako nějak obrovské číslo nepřipadají...

3) Faktor Řepka. Je zajímavé, že se k Řepkovým vyloučením vyjadřuje stále více novinářů a médií. Osobně čekám, že asi příště otevře můj syn časopis Méďa Pusík, o Řepkovi tam bude alespoň dvojstrana. Rád bych věděl, proč se vy a ostatní novináři, zaobíráte zákroky a činy Tomáše Řepky a naprosto přehlížíte například úmyslné a likvidační zákroky jiných hráčů (mimochodem zkuste si vzpomenout na nějaký likvidační zákrok Tomáše Řepky, po kterém by protihráč musel střídat; pochybuji, že si nějaký vybavíte). Proč jste vy, nebo některý Váš kolega, nenapsal článek o likvidačním a hlavně úmyslném faulu libereckého Lišky na hráče Kušníra v předposledním ligovém kole?

Zkuste se nad sebou zamyslet (myšleno vy novináři)

S pozdravem

Lukáš Vinter

PS: Pokud bych na ulici potkal Ladislava Volešáka, plivl bych na něj taky. Ne zezadu, ale do obličeje. A to zdaleka nejen kvůli této "kauze". Buďte trochu investigativní a zkuste si o něm něco zjistit...

lvinter@email.cz

 

Pane Bucherte,

Jestli se hodláte srát svejma prašivejma článkama do Tomáše Řepky, a tudíž i do Sparty, tak běžte doprdele. Ste zamindrákovanej Slavísta, jinak si to neumi vysvětlit, že můžete napsat takovou sračku, o tom, že Řepku by měli ze Sparty vyhodit, to je padlí na hlavu, stejně jako Vy!

Ste pouhej písal, kterej jen napíše nějakou senzaci, aby byl populární. Ale o tom, že Řepka podává stabilně už několik let ve Spartě špičkové výkony, o tom se ani nezmíníte, vydíte jenom ty špatný věci!!!Je to nejlepší Stoper v lize, troufám si říct, že nejlepší Český stoper, kterého máme, a vy o něm píšete jako o nějaké nule co by měla skončit ve Spartě!!

To si doprdele myslíte, že po tomhke článku ho vyhoděj nebo co? Ale, že se stali mnohem horší věci jinech hráčů, o tom ani zmíňka, brutální zákroky, pěsti apod..měl byste se nad sebou zamyslet, než vypustíte do světa takohouhle hovadinu.

Je mi z Vás na blitíí!!Žurnále po*ranej

SBOHEM!!

jirka.acs@seznam.cz