Strongbow

Strongbow Zdroj: BIG FISH - Heineken (Strongbow)

Strongbow
Strongbow
Strongbow
Strongbow
5
Fotogalerie

Jablečná kampaň Strongbow opět vrací přírodu do měst

I letos se v rámci nové mediální kampaně „Osvěžte město jablky“ snaží značka Strongbow znovuzrodit přírodu našich měst. Navazuje tak na úspěšný předešlý ročník, který si i tentokráte vytyčil cíl oživit zeleň ve vyprahlých ulicích.

V betonových centrech větších měst často chybí příjemný chladivý stín stromů, kde by mohli obyvatelé relaxovat v horkých letních dnech. I proto se nová mediální kampaň značky Strongbow letos zaměřila na města s počtem obyvatel nad 5000 a spustila kampaň s jablečnou invazí „Osvěžte město jablky“, která se valí do měst. Nové jabloňové stromy totiž poskytnou svým obyvatelům nejen dostatek stínu pro odpočinek, ale v sezoně zároveň nabídnou každému také čerstvé ovoce, které skvěle osvěží. 

Oživlé jabloně v nové kampani

Přední distributor jedinečných ciderů si dal i letos za cíl propojit civilizaci bez zeleně s přírodou. Česká města si tak zahrají v mediálních spotech hlavní roli po boku krásných košatých oživlých jabloní, jež navštěvují jejich vyprahlá centra a snaží se navázat spojení s lidmi. Přinášejí tak do šedých ulic bez stromů radost a zábavu i jedinečné osvěžení.  Města z betonu, oceli a skla tak prorostou zeleným kobercem listů a kořenů jabloní, které zastíní vyprahlé prašné ulice a příjemně je ochladí. 

Pozvěte jabloně i k vám

Máte-li pocit, že se ve vašem městě nedá v létě dýchat a postrádáte-li v něm šťavnatou zeleň, zapojte se do soutěže se Strongbow, která je součástí nové kampaně „Osvěžte město jablky“. Zúčastnit se může každý jeden obyvatel jakéhokoli města s počtem lidí nad 5000 a vyhrát tak svému městu výsadbu nových jabloňových stromů. Soutěž probíhá od 19. července do 9. září na blogu prirodudomesta.cz. V rámci blogu je vytvořena speciální microsite 'Osvěž město jablky’, kde si každý hlasující může vybrat ze seznamu město, jež by mělo být jabloňově osvěženo. Na velikosti vašeho města nezáleží, šanci na výhru totiž mají i ta pětitisícová, protože o vítězi rozhodne množství hlasů v poměru k počtu obyvatel.

Letní jablečná party

V září bude pak vítězné město patřičně odměněno! Město s největším počtem hlasů v poměru k počtu obyvatel získá od Strongbow nejen výsadbu nových jabloňových stromů, ale může se těšit i na jablečnou party, při které samozřejmě nebudou chybět ani osvěžující cidery od Strongbow! Do kampaně bude zapojena také česká zpěvačka Klára Vytisková a spousta známých českých influencerů. Pro více informací sledujte sociální sítě Strongbow a blog prirodudomesta.cz.  Užijte si nezapomenutelnou letní party se Strongbow a svým hlasem přispějte vašemu městu na obnovu zeleně v ulicích.