Zdroj: ISCARE

Zapomeňte na doplňky stravy. Kvalifikovaní odborníci vyřeší váš problém s erekcí reálně

Když má muž problém s erekcí, tak je zle. Tvrdý penis je jedním z předpokladů pro kvalitní sex a kvalitní sex je zase jedním z předpokladů pro vášnivý partnerský vztah. Erektilní dysfunkci a další problémy spojené s reprodukčními orgány můžete začít řešit už dnes v klinickém centru andrologie ISCARE.

Centrum andrologie, které na klinice vzniklo, je jediným takto komplexním centrem v České republice. Zabývá se léčbou neplodnosti, poruch erekce a celkového stárnutí muže. V oblasti implantování penilních protéz jde o jediné zařízení ve střední Evropě.

Co je to andrologie?

Andrologie je lékařský obor, který se zabývá chorobami mužských reprodukčních orgánů, jejich léčbou a prevencí. „Jde o relativně mladý obor, který má za úkol péči o reprodukční a sexuální funkce a celkový zdravotní stav muže. Andrologické vyšetření na klinice ISCARE se sestává z individuální konzultace s lékařem, podrobného odběru anamnézy, vyplnění dotazníků, pohmatového a sonografického vyšetření reprodukční soustavy a dle obtíží pacienta dalších specifických vyšetření, ať už se jedná o funkční vyšetření penisu, či vyšetření kvality DNA spermií. Dle nálezů je pak indikována specifická léčba,“ vysvětluje vedoucí nového oddělení MUDr. Lukáš Bittner.

Zachraňte svůj sexuální život

Erektilní dysfunkce může výrazně zhoršit kvalitu osobního života mužů a jejich partnerských vztahů. Nejčastější příčinou tohoto problému bývá cévní porucha, obvykle z důvodu dlouhodobě působícího vysokého krevního tlaku, cukrovky nebo vysoké hladiny krevních tuků. Léčba je určena všem pacientům, kteří trpí poruchou erekce s tzv. organickou příčinou. Polykání různých tablet nebo injekce do topořivých těles v těchto případech nemá smysl.

ISCARE

Operace netrvá dlouho

Penilní implantáty jsou již běžnou součástí léčby. Ročně se takových operací ve světě provede kolem dvou tisíc. Klinika ISCARE tyto operace poskytuje poslední dva roky, za tu dobu je podstoupilo 22 mužů. Samotná operace je otázkou dvou hodin a po výkonu zůstává pacient na klinice maximálně dva dny. Po odchodu z kliniky do domácí péče je vhodné zůstat ještě několik dní v klidu a vyvarovat se sezení. Celková doba pracovní neschopnosti pak bývá maximálně 14 dní. Čtvrtý až osmý týden po operaci je možno pumpu poprvé aktivovat. Jakmile pacient bezpečně ovládne její obsluhu, může si začít dopřávat uspokojivý sex.

Tvrdý penis rychle a jednoduše

Nafukovací implantáty jsou jednoduše ovladatelné malou pumpičkou umístěnou v šourku, která několika zmáčknutími naplní cylindry implantátu tekutinou umístěnou v rezervoáru. Ten se nachází v samotné protéze či jinde v těle. A erekce je na světě! Po pohlavním styku se implantát mechanicky vyprázdní uvolněním ventilu pumpičky a vymačkáním topořivých těles. Při použití nafukovacího implantátu dosahuje penis velmi dobré tvrdosti a přirozeného pocitu. Většina partnerek pak ani nepozná rozdíl od penisu zdravého. Více informací na www.penilni-implantaty.cz