Zdroj: VM Import s.r.o.

Věděli jste, že Michelin nevyrábí jen pneumatiky, ale také podešve pro obuv?

Většina z nás si pod značkou Michelin® právem představí pneumatiky. To ale není z daleko všechno, čím se tato společnost zabývá. Ve spolupraci s firmou VM Footwear přináší na trh speciální pracovní a bezpečnostní obuv nadčasového designu s unikátními podešvemi Michelin® Technical sole, v jedinečném provedení pro všechny povětrnostní podmínky a pro každé prostředí.

Podešve jsou vybaveny kombinací speciálně upravených pryžových směsí a jsou inspirované technickým designem světově známých pneumatik značky MICHELIN®. Právě pohodlná, dostatečně prostorná obuv správné velikosti, vybavená těmi nejnovějšími technologickými vymoženostmi a vyrobená především z přírodních materiálů, je ideální volbou pro celodenní nošení a maximální pracovní zatížení. Více ZDE.

Nová kolekce obuvi „High-Technology Footwear“ vybavená unikátními podešvemi, které jsou inspirované jedinečným technickým designem světově známých pneumatik značky Michelin®, nabízí ještě další přidanou hodnotu. Nákupem každého páru přispějete částkou 10 Kč na podporu Nadačního fondu Kapka naděje, který již 18 let pomáhá dětským onkologickým pacientům v nemocnicích po celé České republice. Vybrané prostředky slouží na nákup specializovaného lékařského vybavení, psychosociální péči pro děti a jejich příbuzné, ale také na vědu a výzkum. Více ZDE

 VM Import s.r.o.

S certifikovanou obuví VM® budete nejen v bezpečí, ale zároveň se budete také cítit maximálně komfortně. Kvalitní materiálová vybavenost svršků a svrchních dílů je dána především technologicky vyspělými a přírodními materiály, které jsou použity napříč celou kolekcí. Preferujeme na prvním místě 100% přírodní usně, které vynikají svými vlastnostmi, jako jsou prodyšnost, vysoký parametr oděru a tvarová přizpůsobivost. Vnitřní část (podšívku) boty tvoří vždy speciální prodyšná textilie, která má vysoké absorpční schopnosti, s vysokým parametrem oděru. U vybraných vzorů pracovní obuvi VM® je použita voděodolná a paro-propustná membrána FREE-TEX®“. Veškerá obuv značky VM® je anatomicky konstruována, antistatická, s anatomickou vkládací stélkou, vyráběna vždy s dvousložkovou podešví, která dále zabraňuje uklouznutí, s ochranou proti palivům. Více ZDE.

VM Import s.r.o.