Rodina Grahamova nikoho nehledá, všichni její členové jsou v pořádku.

Rodina Grahamova nikoho nehledá, všichni její členové jsou v pořádku. Zdroj: NPAS

Záhadný nápis v poli má romantické vyústění. Šlo o láskyplnou omluvu

Záhada, s níž si lámala dlouhá řada turistů i Britů, kteří přelétali nad anglickým Oxfordshirem, dospěla do zdárného rozřešení. Žena, jejíž jméno bylo napsané vzkazem viditelným jen ze vzduchu, je živá a zdravá.

Nápis vysekaný v poli způsobil doslova šílenství na sociálních sítích. Zkuste si na Twitter nebo Facebook či Instagram zadat hashtag #WhoIsSue a zobrazí se vám tisíce příspěvků uživatelů, kteří se ptají po identitě této záhadné ženy. Je vůbec skutečná? A kdo ji hledá? Na tyto otázky se BBC po několika dnech vřavy na sítích podařilo najít odpověď.

Ukázalo se, že Sue je manželka Murraye Grahama, farmáře, který pole, na němž se záhadný nápis objevil, vlastní. Murray se chtěl své ženě originálním způsobem omluvit za to, že je někdy „bručoun“, jak uvedla BBC. „Myslím, že táta chtěl jen vyjádřit lásku co nejkreativnějším způsobem,“ řekl britské televizi syn farmáře a záhadné Sue George Graham. Většina uživatelů sociálních sítí se domnívala, že Sue je žena, kterou někdo hledá. Pravda se ukázala být mnohem prostší.