Zdroj: Heineken Česká republika, a.s.

Ukažte svou pravou povahu a probuďte v sobě charakter!

Zapomeňte na chvíli na to, co je pro vás výhodné, a začněte jednat podle svého „charakteru“. Neměňte své názory a postoje jen podle nálady nebo lidí ve svém okolí a snažte se dodržet slovo. Vždy a všude. Buďte charakterní za všech okolností!

Mít charakter neznamená být ukázkově vyladěným gentlemanem s vybraným chováním, o tom ryzí charakter není! Mít charakter znamená udělat správnou věc, zcela přirozeně, i když se zrovna nikdo nedívá. Nebudete přeci jen tak pozorovat zoufalého zákazníka v obchodě stojícího před vámi, když mu chybí k zaplacení nákupu pár korun. Nebudete prodlužovat trapnou situaci a těch pár korun za něj prostě doplatíte. Nepůjdete domů z práce, když vidíte, jak se tam kolega potí a nic nestíhá. Pak už jen stačí zakončit den společným posezením u piva s charakterem.

Heineken Česká republika, a.s.

Charakterní hrdinové nemusí být jen ve filmu.

Hrajte „fair play“ nejen na hřišti, ale i v životě!

U piva, které začalo vznikat před dvěma roky, kdy si výrobní tým pivovaru Krušovice a jeho sládek Michal Havrda dali slib, že uvaří za studena chmelený ležák. Svůj slib splnili, a tak vznikl vynikající Ležák za studena chmelený, který se zaslouženě stal pivem s charakterem pro muže s charakterem.

Uvařit za studena chmelený ležák trvalo více než dva roky. Výrobní tým krušovického pivovaru velmi dlouho vyvíjel vlastní technologii studeného chmelení a nevzdal to, dokud ji nedovedl k dokonalosti a nebyl s vytouženým ležákem opravdu spokojený. Stálo za tím obrovské množství úsilí a práce, ale vyplatilo se to, přestože se tento cíl zdál zpočátku nedosažitelný, uvařit pivo s charakterem je jen začátek…

Charakter člověka se nepozná podle toho, co říká, ale jak se chová!