Zdroj: Exlusive Tours s.r.o.

6
Fotogalerie

Do Indonésie za poznáním světa i sebe sama

Indonésie je největší ostrovní zemí světa. Jejích více než 17 tisíc ostrovů a ostrůvků z ní činí obrovsky rozmanité místo pro dovolenou na míru, kde je neustále co objevovat. Ať už se jedná o neposkvrněnou přírodu, unikátní druhy fauny, prastaré náboženské chrámy či nádherné pláže – pro každého se tu najde kout, který bude přesně podle jeho představ.


Pokud jste chtěli někdy vyrazit na skutečně luxusní dovolenou v Indonésii, zajisté vám v mysli vytanul ostrov Bali. Pyšní se více než šesti tisíci chrámy, krásnými plážemi, hlubokou džunglí i životem a kulturou prodchnutými městy v čele s Ubudem, který je považován za tamní centrum umění. A jeho oblíbenost neustále roste.

Taková luxusní dovolená na míru se však nemusí omezovat jen na Bali. Můžete vyrazit za varany komodskými, na Borneo za orangutany, podniknout pouť do chrámu Borobudur na Jávě, vyčistit si čakry meditací pod vedením jogínských mistrů nebo jen na jachtě objíždět jednotlivé ostrovy a hledat to nejlepší místo na potápění či surfování.

Travel designerka společnosti Exclusive Tours Jitka Kolmanová se rozhodla usnadnit vám plánování vaší luxusní dovolené a vybrala tři rozdílné luxusní resorty, které by mohly být vaším útočištěm na ostrově Bali.

St. Regis Bali Resort

Luxusní resort St. Regis Bali leží u pláže Nusa Dua. Nabízí také výtečnou možnost zahrát si golf v Bali National Golf Clubu a užít si skvělé Bloody Mary na mnoho způsobů, včetně speciální wellness procedury. Noc v hotelu začíná na 13 tisících Kč.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay

Na pláži v zátoce Jimbaran leží luxusní Four Seasons Resort Bali. Výborná destinace pro luxusní dovolenou rodin s dětmi i párů. Hotel poskytuje ubytování ve vilách s bazénem a nabízí naprosto vynikající zážitkovou kuchyni. Noc v resortu začíná na 16 tisících Kč.

Exlusive Tours s.r.o.

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve

Luxusní resort Mandapa se nachází nedaleko kulturního centra Bali – města Ubud. Soustředí se především na vysoce kvalitní wellness procedury, které vychází jak ze západní, tak i místní tradiční medicíny. Je tedy perfektním místem k odpočinku a meditaci. Noc v resortu začíná na 17 tisících Kč.

Společnost Exclusive Tours funguje na českém trhu s luxusními dovolenými od roku 2007. Je lídrem ve svém oboru a její tým travel designerů každoročně připravuje dovolené na míru pro stovky klientů.

Začněte plánovat svou dovolenou na míru v Indonésii již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com. Více informací najdete na www.exclusivetours.com.